KSK zirveye çıktı

  • 0
  • 693
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi’nin gözde tesislerinden, YamanlarGençlik Eğitim ve Kamp Merkezi bu kez “Kaf Kaf”ı ağırladı. Tam kadro YamanlarDağı’nın zirvesindeki tesisi gezen Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Takımı“Muhteşem olmuş” diyerek, hayranlıklarını dile getirirken, turnuva önerisindede bulundu.

KSK Başkanı Fatih Diniz, yöneticiler ile Teknik DirektörSait Karafırtınalar’ın da yer aldığı KSK heyetine Karşıyaka Belediye BaşkanYardımcısı Hüseyin Çalışkan ev sahipliği yaptı. Karşıyakalı futbolculardenizden yaklaşık 1000 metre yukarıda olan Gençlik Merkezi’ne hayranlıklarınıgizleyemedi. Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan içinde yüzme havuzu, halı saha,basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu, golf, bowling, masa tenisi,kafeterya, restoran, çadır ve piknik alanları, bungalov evleri, otel ile seyirterasının bulunduğu Gençlik Merkezi’ni misafirlerine gezdirdi.

İzmir’de özellikle merkeze bu kadar yakın böyle harika birtesisin Karşıyakalılar için büyük bir şans olduğunu belirten KSK Başkanı FatihDiniz, “Karşıyaka’ya böyle bir tesis kazandırdığı için sevgili Başkanımız CevatDurak’a öncelikle çok teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda burada halı sahaturnuvası gibi bir organizasyon yapılmalı. Biz kulüp olarak her türlü desteğevarız. Burası muhteşem bir yer” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv