KTK’da Coşkun Güner Cup heyecanı başladı

Kültürpark Tenis Kulübü’nün (KTK), geleneksel hale getirdiği “Coşkun Güner Cup” tenis turnuvasında açılış müsabakaları gerçekleştirildi.

  • 0
  • 532
KTK’da Coşkun Güner Cup heyecanı başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kültürpark Tenis Kulübü’nün (KTK), geleneksel hale getirdiği “Coşkun Güner Cup” tenis turnuvasında açılış müsabakaları gerçekleştirildi. Bu yıl rekor katılımla gerçekleşecek turnuvanın başlangıç vuruşunu ise Coşkun Güner, KTK Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu ile birlikte yaptı.
Kültürpark Tenis Kulübü tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Coşkun Güner Cup tenis turnuvasında heyecan, açılış mücadelelerinin oynanmasıyla başladı. Geçtiğimiz yıl 180 tenisçinin ter döktüğü muhteşem turnuva için, bu yıl 245 sporcunun başvuruda bulunmasıyla bu alanda rekor katılım elde edildi.

“Doğru işler yaptığımızı gösteriyor”
Turnuvaya olan katılımın her geçen yıl artmasının sevindirici olduğunu belirten KTK Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu, “Coşkun Güner gibi çok kıymetli bir üyemizin adına düzenlediğimiz bu turnuvada, her yıl katılımın artmasıyla bugün rekor seviyelere ulaştık. 3 yıl gibi kısa bir sürede turnuvaya olan ilginin bu derecede artması, tenis sporunun yaygınlaşması adına doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Umarım ilerleyen yıllarda turnuvamıza katılım daha da artar ve bu turnuva bir tenis şöleni olarak uzun yıllar devam eder” dedi.

“Gurur verici”
Adına düzenlenen tenis turnuvasının kendisi için bir gurur vesilesi olduğunu belirten Coşkun Güner ise, “KTK gibi değerli bir kurum tarafından adıma böyle bir turnuva düzenlenmesi benim için gurur vesilesi. İnanıyorum ki bu turnuva uzun yıllar boyunca yeni nesillerin tenis sporuyla tanışmasına ve tenisin yaygınlaşmasına katkı sağlayacaktır. Biz de her zaman tenis sporuna desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

10 günlük tenis şöleni
KTK kortlarında düzenlenen Coşkun Güner Cup Turnuvası, 10 gün boyunca aralıksız olarak devam edecek. Turnuvada mücadele edecek 245 sporcunun 40’ı ise Mersin Adana, İzmit, İstanbul, Zonguldak ve Sakarya gibi illerden geliyor. 26-65 yaş grupları arasında müsabakaların yapılacağı turnuvada 1.’ye ise 10 bin lira ödül verilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv