“Küçük Şeyler”den büyük moral!..

  • 0
  • 1.318
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi'nde tedavi görenler için düzenlenen 23 Nisan Şöleni’nde çocuklar Çocuk Bayramı’nı kutladılar, gönüllerince eğlendiler, moral depoladılar. Kendilerine sunulan tiyatro oyununa kendilerini kaptıran çocuklar finalde soluğu sahnede aldılar sanatçılarla birlikte eğlendiler.
 
Bornova Küçük Şeyler Anaokulu ile Sıcakkan Çocuk Tiyatrosu’nun önderliğinde Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi'nde tedavi görenler için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir şölen düzenlendi. Şölen’de çocuklar Kral, Prens, Prenses, Zürafa, Ördek giysileri içindeki sanatçılarla birlikte Çocuk Bayramı’nı kutladılar, gönüllerince eğlendiler, dans ettiler, moral depoladılar!..
Bornova Küçük Şeyler Anaokulu sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor. Daha önce de Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuklar için ‘Dilek Ağacı’ Projesi gerçekleştiren ve okulda öğrenim gören öğrencilerin katkısıyla sağlanan oyuncakları dağıtan Küçük Şeyler anaokulu bu kez de Sıcakkan Çocuk Tiyatrosu sanatçıları ile birlikte “3 Nisan Şöleni düzenlediler. Pamuk Prenses ve Ördek giysili sanatçılar servisteki odaları dolaşarak çocukları toplayarak tiyatro salonuna getirmeleriyle başlayan şölende çocuklar sahnedeki sanatçılarla birlikte dans ettiler. Küçük Şeyler Anaokulu’nun hazırladığı taçları takan öğrenciler kendilerine sunulan “Yağmur Ormanları” oyununu büyük ilgi ile izlediler. Zaman zaman oyunculara müdahale ederek temsili de olsa ağaç kesmelerine tepki gösterdiler. Oyun bitimindeki mutlu sondan memnun kalan çocuklar soluğu sahnede aldılar ve sanatçılarla yine dans ettiler. Çocuklar kendilerine hediye edilen çam fidanlarını da hastanenin bahçesine dikmeye söz verdiler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv