Kuklalar, minik sanatçıların ellerinde hayat bulacak!

  • 0
  • 659
Kuklalar, minik sanatçıların ellerinde hayat bulacak!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Uluslararası Kukla Günleri kapsamında bu yıl 7. kez düzenlenen Forum Bornova Kukla Oyunu Yarışması’nda, 25 farklı okuldan öğrenciler, en iyi kukla performansını sergilemek için yarışacak.

İzmir’in en prestijli alışveriş merkezlerinden Forum Bornova, dünyadaki sayılı kukla festivallerinden biri olan ve bu yıl 9. kez düzenlenen İzmir Uluslararası Kukla Günleri kapsamında, Forum Bornova Kukla Oyunu Yarışması’nın yedincisini 14-15 Mart tarihlerinde gerçekleştirecek.
Öğrencilerin yanı sıra öğretmenler, veliler ve takipçisi olan seyircilerinin de merakla beklediği ilköğretim okulları arası Forum Bornova Kukla Oyunu Yarışması’nda, bu yıl 25 okulun öğrencileri, Charles Perrault’un ünlü eseri Külkedisi’ni sahneleyecekler.
Günümüz çocuklarının teknolojiye ve televizyona bağımlı hale geldiği bu dönemde, sanatı çocuklara sevdirmenin yanı sıra sanatın icracısı ve yorumcusu olma olanağı sunan Forum Bornova Kukla Oyunu Yarışması, hayal gücünün zenginliğinin ve yaratıcılığın yadsınamaz değerini gözler önüne seriyor.

Minik sanatçıların sahneleyecekleri Külkedisi performanslarını kaçırmak istemiyorsanız, 14-15 Mart tarihinde Forum Bornova’da buluşalım…
7. Forum Bornova Kukla Oyunu Yarışması’na katılacak okullar: Bornova Koleji, Cemil Midilli Ortaokulu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, EÇEV (Altındağ Birimi), EÇEV (Yamanlar Birimi), Gelişim Koleji, Işıkkent Eğitim Kampusü, İzmir Bornova Bahçeşehir Koleji, İzmir Büyükçiğli Özel Türk İlkokulu, İzmir Nokta Koleji, İzmir Özel Tevfik Fikret İlkokulu, Meliha ve Doğan Akad İlkokulu, MEV Koleji Özel Güzelbahçe Okulları, Mustafa Baykaş Ortaokulu, Özel Çakabey Okulları, Özel Ege Lisesi, Özel Güzelbahçe Piri Reis İlkokulu, Özel İzmir Amerikan Kültür Kolejleri, Özel İzmir Martı Koleji, Özel Karşıyaka Piri Reis İlkokulu, Özel Meridyen İlkokulu, Rota Koleji, Şehit Nazım Bey İlkokulu, TAKEV Özel İlköğretim Okulu Narlıdere Kampüsü, TED Aliağa Koleji
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Arşiv