Kullanmadığın kıyafetinle sen de bir kişiyi sevindir

  • 0
  • 1.180
Kullanmadığın kıyafetinle sen de bir kişiyi sevindir
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi kış öncesi sosyal market aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet desteği sağlayarak yüzleri güldürüyor. Bağışları artırmak için harekete geçen  “Kullanmadığın kıyafetinle sen de bir kişiyi sevindir” ismiyle bir kampanya başlattı. Bayraklı Belediyesi havaların iyiden iyiye soğudu şu günlerde “Kullanmadığın kıyafetinle sen de bir kişiyi sevindir” ismiyle bir kampanya başlattı. Vatandaşlar kullanmadığı ya da küçük gelen kıyafetleri sosyal marketlere ya da mahallerdeki semt merkezlerine bırakabilecek.

Bağışlanan giyim eşyaları tek tek elden geçirilerek çamaşırhanede yıkanıyor, temizlendikten sonra ütülenerek Sosyal Marketin yolunu tutuyor. Eşyalar burada çalışanlar tarafından yazlık-kışlık, giyim türü ve cinsiyete göre ayrılıyor. Belediye yetkilileri kış aylarında kaban, ceket, kazak ve bot gibi kışlık giyim eşyalarının daha çok tercih edildiğini ifade etti.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN GEREĞİNİ YAPIYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, sosyal marketler aracılığı ile birçok vatandaşın yüzünü güldürdüklerini belirterek, “Sosyal belediyeciliğin gereğini yapıyoruz. Bu proje gerçekten önemli. Küçük gelen veya kullanılmayan giyim eşyalarını bu marketlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Böylelikle bir elin verdiğini diğer el görmüyor. Vatandaşlarımızı özellikle bu aylarda kışlık giyecek konusunda bağış yapmalarını talep ediyoruz. Bunun için de, ‘Kullanmadığın kıyafetinle sen de bir kişiyi sevindir’ diyoruz” dedi.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv