Kulüp ve Federasyon İşbirliği, Ligin Seviyesini Yukarıya Taşıyacaktır

  • 0
  • 590
Kulüp ve Federasyon İşbirliği, Ligin Seviyesini Yukarıya Taşıyacaktır
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Lig Kurulu Toplantısı, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri ve kulüp temsilcilerinin katılımı ile İstanbul Polat Renaissance Otel’de gerçekleştirildi.Toplantıya; Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, Başkanvekili Akın Süel, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Türkmen ve Ahmet Akgün Altuğ, Genel Sekreter Celal Arısan, Genel Sekreter Yardımcısı ve MHK Başkanı Emin Balcı, Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş ve takım temsilcileri katıldı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Lig Kurulu toplantısında, Becker 35 Albatros Spor Kulübü’nü Kulüp Başkanı Volkan Kebir ve Sportif Direktör Yalçın Erciyes temsil etti.

KEBİR’DEN HARUN ERDENAY’A TEŞEKKÜR   
Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Volkan Kebir, “Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımı olarak ilk resmi toplantımızı gerçekleştirdik. Bizim için verimli bir toplantı oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu ile kulüp yetkilileri arasında fikir alışverişi yapıldı. Kulüpler olarak TBF yetkililerine, yeni sezondan beklentilerimizi ilettik. Kulüpler ve TBF arasındaki samimiyet, kurulacak köprü ve yapılacak işbirlikleri, ligin hem kalitesini hem de seviyesini yukarılara taşıyacaktır.

TBF Başkanı Harun Erdenay ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür ederim. Yeni sezonda birbirinden güçlü takımlar, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselebilmek için kıyasıya bir mücadelenin içerisine girecek. Becker 35 Albatros olarak gelecek sezonun başlaması için şimdiden sabırsızlanıyoruz. Tüm yarışmacı takımlara şimdiden başarılar dilerim” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv