Kulüpler İzmirli kızlar için el ele verdi

  • 0
  • 695
Yazı Boyutu:

İzmirli Kulüpler, Şampiyon Kulüpler Kupası’nda ülkemizi temsil edenKonak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’na destek verme sözü verdi. KonakBelediye Başkanı Dr.Hakan Tartan 10 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da AlsancakStadı’nda oynanacak olan karşılaşmaya tüm İzmirlileri davet etti. 

İZVAKBaşkanı Tuğrul Yemişçi, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmirli futbolkulüpleri ve taraftar temsilcileri 10Ekim’de Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın Polonya’nın RTP UniaRaciborz takımı ile Alsancak Stadı’nda yapacağı maç öncesinde birlik beraberlikmesajı verildi.           

Basın toplantısına; Konak Belediye Başkanı Dr. HakanTartan, İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz,Altınorduspor Kulüp Başkan Vekili İbrahim Görücüoğlu, Göztepe Kulüp Başkanı HüseyinAltınbaş, Menemen Belediyespor Başkanı Mehmet Arslan, Bucaspor Kulüp BaşkanıHüsnü Kaya, Altay Spor Kulüp Başkanı Niyazi Konuşmaz, İzmir Spor BaşkanYardımcısı Ethem Ateşler ve taraftar temsilcilerinin katıldığı toplantıda tümkulüp başkanları Konak Belediyespor- RTP Unia Raciborz karşılaşmasındataraftarlarıyla birlikte destek olma sözü verdiler. Tartaftarların aileleriylebirlikte 15 bin kişilik stadı doldurmak için bir yürek, bir yumruk olmak içinKonak Belediyesine tam destek vereceklerini söylediler.

KonakBelediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, bütün kulüplerin birlik beraberlik içindeolduğunu ve bunun İzmir sporu adına mutluluk verici olduğunu, bu tabloyu dahada ileri taşıyacaklarını kaydetti. Tartan, Şampiyon Kulüpler Kupası’nda ilk kezbir kadın futbol takımının gruplara kaldığını hatırlatarak, “Kadın futbolundaülke puanımız 0,90 civarındaydı, bu tablo ile 3’te 3 yaptık ve gruplardançıkarak 32 takım arasına kalmayı başardık. Ben elimden geldiğince İzmir’dekikulüplere destek olmaya çalışıyorum. Kulüplerimiz de bizi basketbol, hentbol vevoleybol takımlarımızın maçlarında destekledi. İzmir adına tarih yazmadönemindeyiz. Kadın futbolunda  seyircirekorunu kırmak istiyoruz. Tüm takımlardan ve taraftarından destek bekliyoruz.Türk sporunda İzmir çıkışı yapmak istiyoruz” diye konuştu.

İZVAKBaşkanı Tuğrul Yemişçi ise Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nı hepbirlikte desteklemek gerektiğini belirterek, “Türkiye’ye bir ilk yaşatalım.Kulüplerimizle birlikte hareket ettiğimizi de göstermek istiyoruz. Kol kola maçizleyeceğiz” dedi.  Kulüp taraftarları dadestek verdiklerini ve Alsancak Stadı’nı doldurmak için ellerinden geleniyapacaklarını söyledi. Kulüp başkanları da taraftarlarına çağırıyaparak, “ 10 ekim Perşembe günü Alsancak Stadı’nda buluşalım” diye konuştular.İstanbul Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu ve Tv programcısı FaikÖztürk de toplantıya katılarak manevi destek verdiler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv