Kürşat Başar’la  Edebiyattan Müziğe yolculuk

Yazar, gazeteci ve müzisyen kimliği ile de kendinden söz ettiren "Kürşat Başar”  “Edebiyattan Müziğe” adlı gösterisiyle Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda  sevenleriyle buluştu.

  • 0
  • 458
Kürşat Başar’la  Edebiyattan Müziğe yolculuk
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yazar, gazeteci ve müzisyen kimliği ile de kendinden söz ettiren "Kürşat Başar”  “Edebiyattan Müziğe” adlı gösterisiyle Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda  sevenleriyle buluştu. Kürşat Başar, kitaplarla kurduğu gizemli kulübesinden sahne performanslarına uzanan kimi zaman komik kimi zaman hüzünlü bir hikaye anlattı.

Yazar- gazeteci kimliğinin yanı sıra müzisyenliği ile kendinden söz ettiren Kürşat Başar “Edebiyattan müziğe”  isimli  konserinde  sahneye tek başına çıktı. Çocukluğundan başlayarak yazarlık serüvenine geçişini ve  müzik hayatına başlangıcını gözler önüne serdi.

Ardından sahneye devlet sanatçımız Burçin Büke, solist Seran Bilgi, davulcu İzzet Hiçkalmaz ve basçı Elcil Gürel Göçtü geldi.  Türkçe ve yabancı nostaljik parçalarla 2 saati geçen konser İzmir Marşı ile seyircilerin büyük alkışları eşliğinde sona erdi .
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv