Kursiyerlerden Muhteşem Konserler

Buca Belediyesi Sanat Kursları Şenliği tüm hızıyla sürüyor. Şenlik kapsamında düzenlenen konserlerde bu kez sahne büyüklerindi.

  • 0
  • 271
Kursiyerlerden Muhteşem Konserler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi Sanat Kursları Şenliği tüm hızıyla sürüyor. Şenlik kapsamında düzenlenen konserlerde bu kez sahne büyüklerindi. Bağlama ve pop orkestrası kursiyerleri verdikleri muhteşem konserlerle Bucalılara tadına doyulmaz bir
gece yaşattı.

Buca Belediyesi’nin açtığı sanat kurslarında eğitim alarak sanat hayatlarına başlayan yüzlerce kursiyer ilk performanslarını Buca Belediyesi Sanat Kursları Şenliği’nde sunmaya devam ediyor. Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen, baleden halk müziğine, kemandan resme kadar birçok dalda eğitim alan kursiyerlerin sahne alıp, eserlerini sergilediği şenlikte dün akşam halk sazı bağlamanın büyülü sesi kursiyerlerin ellerinden yükseldi. Buca Belediyesi’nin bağlama kurslarında kendini geliştiren kursiyerler çalıp söyledikleri birbirinden keyifli eserle Bucalıların gecesine renk kattı.

Sanat Kursları Şenliği’nin ikinci etkinliği ise pop orkestrası oldu. Çağdaş Türk pop müziğinin birbirinden coşkulu eserlerini büyük bir ustalıkla icra eden kursiyerler, profesyonellere taş çıkartan başarılı performansı ile göz doldurdu. Bucalı sanatseverler pop orkestrasının çaldığı eserlerle yerlerinde duramayıp müziğin ritmine kendini kaptırıp, dans ve müzik dolu
bir gece yaşadı.

Şenliği katılan Buca Belediye Başkanı Murat Işık keyifli gecenin ardından kursiyerleri tebrik edip, teşekkür belgelerini verdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv