Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ansiklopedisi’ne İzmir Üniversitesi’nden katkı

  • 0
  • 1.014
Yazı Boyutu:

İzmir Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Atilla Toker iki yıldan bu yana hazırlıkları devam eden Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ansiklopedisi’ne “Veri Güvenliği” başlığı ile katkıda bulundu.
 
Springer Yayınevi’nin kurumsal sosyal sorumluluk alanında hazırladığı “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ansiklopedisi (Encyclopedia of Corporate Social Responsibility)” başlıklı 5 bölümden oluşan çalışmasına İzmir Üniversitesi de katkıda bulundu. İnternet erişimine açılan ansiklopedinin yazarlarından İzmir Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Atilla Toker’in “Veri Güvenliği” başlığı ile destek olduğu bu önemli proje 2012 yılı Kasım ayında üniversitelerin kütüphanelerine girmeye hazırlanıyor.
 
Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ansiklopedisi’nin iki yılı bulan titiz bir çalışmanın ürünü olduğunu dile getiren Toker, 2 bin 500 sayfadan ve beş bölümden oluşan eserin kurumsal sosyal sorumluluk konusuna ilişkin her kavrama değinen geniş ve güncel gelişmeleri de barındıran bir ansiklopedi olduğunu belirtti. Alana ilişkin önemli bir kaynak oluşturulduğunu ve gelecek çalışmalara ışık tutacağını belirten Atilla Toker, son yıllarda yaşanan gelişmeler ile değişen kurumsal sosyal sorumluluğun çerçevesinin bu ansiklopedi ile yeniden çizildiğini belirtti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv