La Masion Alaçatı’da

POP müziğin başarılı sesi Emre Altuğ’un Alaçatı’daki 200 yıllık taş evi, Fransız ve Ege mutfağının seçkin yemeklerinin ve özel seri şaraplarının sunulduğu La Maison Butik Otel ve Restoran olarak hizmet vermeye başladı.

  • 0
  • 973
La Masion Alaçatı’da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

POP müziğin başarılı sesi Emre Altuğ’un Alaçatı’daki 200 yıllık taş evi, Fransız ve Ege mutfağının seçkin yemeklerinin ve özel seri şaraplarının sunulduğu La Maison Butik Otel ve Restoran olarak hizmet vermeye başladı. Altuğ, ortakları Galatarasay'ın eski ikinci başkanlarından işadamı Turgay Kıran, Deniz Anapa ve Ferzan Kırhan ile Alaçatı’ nın kalite, lezzet ve eğlence çıtasını yükselten,  La Maison’u tanıttı. 

3 centilmen ile birlikte aynı projede yer almanın inanılmaz keyifli olduğunu ifade eden bayan odrtak Deniz Anapa, sanatsal yanıyla gurur duyduğu Emre Altuğ’un hem iş dünyalarına, hem de iç dünyasına güm diye girdiğini söyledi. Alaçatı’yı çok sevdiklerini belirten Anapa, “Çırağan’da başlayan La La Maison serüveni son 4 yıldır Yalıkavak’ta ve  bu yıl da Alaçatı’dayız. Bu güzel projede Emre’nin bize getirdiği bu ortaklıkla çok mutluyuz. Eski turuzmciler olarak bizler kendi mutfağımız ve otelimizin yanısıra kendi kültürümüzle , turizm geçmişimizle, bölgeye bir şeyler katmayı çok istiyoruz” dedi.

Deniz Anapa ile 38 yıldır Türkiye’nin çok farklı yerlerinde önemli projeler gerçekleştirdiklerini ifade eden Turgay Kıran, çok yakında Girne ve Kıbrıs’a yönelik projelerinin olacağını açıklarken,  Emre Altuğ ise Turgay Kıran’ın kendisini arayıp, La Maison’u Alaçatı’ya getirmek istediklerini söylediğinde götürüp anahtarları Kıran’ın önüne koyduğunu söyledi. Ustalarla birlikte çalışmaktan gurur duyacağını anlattı. Gece, müzisyen Devrim Atvur’un geceye özel hazırladığı şarkılarıyla sürdü.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Arşiv