Lale Özgörkey, son yolculuğuna uğurlandı

Özgörkey için Alsancak Hocazade Cami’inde öğleyin cenaze namazı düzenlendi. Cenaze namazında sosyal mesafe uygulandı ve Armağan, Cemal Özgörkey, damadı Gürhan Adalı ve iş ve cemiyet hayatından çok sayıda önemli isim katıldı ve Özgörkey, son yolculuğuna evlatları ve sevenleriyle birlikte uğurlandı.

  • 0
  • 2.882
Lale Özgörkey, son yolculuğuna uğurlandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Özgörkey Holding Kurucusu Merhum işadamı Nevzat Özgörkey’in eşi Lale Özgörkey yaşamını sürdürdüğü İstanbul’da hayata veda etti. Özgörkey için Alsancak Hocazade Cami’inde öğleyin cenaze namazı düzenlendi. 

Cenaze namazında sosyal mesafe uygulandı ve Armağan Özgörkey, Cemal Özgörkey, damadı Gürhan Adalı ve iş ve cemiyet hayatından çok sayıda önemli isim katıldı ve Özgörkey, son yolculuğuna evlatları ve sevenleriyle birlikte uğurlandı.


Melisa Davidas, Leyla Aktaş, Özlem Adalı- Gürhan Adalı, Armağan Özgörkey, Elif Özgörkey- Cemal Özgörkey

Lale Özgörkey’in çocukları; Özgörkey Holding Yönetim Kurulu Başkanı Armağan Özgörkey, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Özgörkey ve eşi Elif Özgörkey ile Özlem Adalı, Eşi Gürhan Adalı, torunları Leyla Aktaş ve Melisa Davidas ‘ın taziyeleri kabul ettiği cenaze törenine Erdoğan Özgörkey Grubu Yönetim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özgörkey, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selim Özgörkey, İzmir Özel Türk Koleji Yöntim Kurulu Başkanı Oğuz Tatış ile iş ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı. 

Alsancak Hocazade Cami’inde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Işıkkent mezarlığında bulunan aile kabristanında eşi Nevzat Özgörkey’in yanına defnedildi.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Suya indirim sözü için ilk adımı attı

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

Arşiv