Levent Cengiz Renaissance Izmir Hotel’e Genel Müdür

  • 0
  • 2.044
Levent Cengiz Renaissance Izmir Hotel’e Genel Müdür
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dünyanın 70 ülkesinde 4000’in üzerinde turizm yatırımına sahip dünyanın önde gelen konaklama zinciri Marriott International’ın ‘lifestyle’ markası Renaissance Izmir Hotel’in yeni Genel Müdürü Levent Cengiz oldu.

JW Marriott Ankara’da, Etkinlik Operasyon Müdürü olarak göreve başlayan Levent Cengiz, gösterdiği başarılı performanstan sonra, ilk olarak Etkinlik Yönetimi Direktörlüğü, daha sonra da Satış Pazarlama Direktörlüğü görevini üstlendi.
Çeşme, Muğla gibi yaz turizminin yoğun yaşandığı bölgelerde de yöneticilik yapmış olan Cengiz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü’nden mezun olduktan sonra MBA derecesini Londra’nın önemli okullarından biri olan Charles Sturt University’e bağlı London School of Commerce’den aldı.

Levent Cengiz, sahip olduğu liderlik ruhu, yüksek yönetim becerisi ve konukseverlik anlayışı ile Marriott bünyesinde “2012 Yılının Lideri” ödülüne de layık görüldü.

Göreve başlama tarihi, her yıl tüm Marriott International otellerinde kutlanan “Evrensel Müşteri Memnuniyeti Haftası”na denk gelen Levent Cengiz, tüm Renaissance Izmir Hotel üst düzey yöneticileri ve çalışanların katılımıyla iş ortaklarına ve müşterilerine değerli işbirlikleri ve sadakatleri için teşekkür etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv