LİVAHOME’Da Ev Sahibi Olmak Çok Kolay

İzmir’de inşa ettiği çevre dostu, en ileri teknoloji ile donatılmış, uluslararası standartlarda güçlü yapılar ile sektöründe öncü rol üstlenen Folkart’ın Uzundere’deki kentsel dönüşüm projesi satışı çıktı.

  • 0
  • 643
LİVAHOME’Da Ev Sahibi Olmak Çok Kolay
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de inşa ettiği çevre dostu, en ileri teknoloji ile donatılmış, uluslararası standartlarda güçlü yapılar ile sektöründe öncü rol üstlenen Folkart’ın Uzundere’deki kentsel dönüşüm projesi satışı çıktı.

Kentsel dönüşümde “LİVA” markası ile hareket edecek Folkart’ın LİVAHOME isimli projesi Uzundere’de bulunuyor. Çevre yolu avantajı ile ulaşım kolaylığının yanı sıra yeşil alanları, otoparkları, çocuk oyun alanları, kapalı-açık spor alanları ile geleceğinin çekim merkezi olacak konumuyla LİVAHOME, geleceğine değer katmak isteyenlerin öncelikle adresi olacak. Folkart güvencesiyle LİVAHOME kentsel dönüşümün öncüsü oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karabağlar İlçesi Uzundere bölgesinde belirlediği 32 hektarlık alanı kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında, belediyenin hak sahipleri için vereceklerinin dışında, LİVAHOME markasıyla 169 konut ve 24 işyeri satışa çıktı. Cazip fiyatları ve ödeme kolaylıkları sunulan LİVAHOME Uzundere projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire büyüklükleri ise 55 ile 161 metrekare arasında değişiyor.

ÖRNEK DAİRELER
Geniş hacimleri ile dikkat çeken LİVAHOME projesi için örnek daireler de hazırlandı. Oluşturulan satış ofisinde misafirlere proje hakkında detaylı bilgiler aktarılırken, misafirler de hazırlanan örnek daireleri görme fırsatını yakalıyor. Projede sunulan ödeme avantajları ise dikkat çekiyor. Yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olunabiliyor. Projede farklı avantajlı ödeme imkanları da sunuluyor. Düşük peşinat ile geleceğine Folkart güvencesiyle değer katmak isteyenler için inşaası devam eden projenin teslim tarihi ise 2018 yılının Ağustos ayı.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Toplamda 9 bloktan oluşacak projede 5 blokta zemin ve harfiyat çalışmaları tamamlanarak, kaba inşaat aşamasına geçildi. Bloklar her geçen gün biraz daha yükselirken, diğer 4 blokta ise zemin ve harfiyat çalışmaları sürüyor. LİVAHOME inşaatında günde yaklaşık 150 kişi çalışırken projenin teslim tarihine yetiştirilmesi için bu sayı gün geçtikçe artacak.

RAHAT ULAŞIM
İzmir Çevre Yolu’nun hemen yanında, Adnan Menderes Havalimanı’na 10 dakika, İzmir Yeni Fuar Alanı’na 4 dakika, Alsancak’a 20 dakika, Çeşme’ye 40 dakika mesafede bulunan LİVAHOME, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığı ile dikkat çekiyor.
Uzundere’de önümüzdeki yıllarda planlanan toplam 540 hektarlık alandaki kentsel dönüşümün öncüsü olan LİVAHOME, bölgenin çehresini ve geleceğini tamamen değiştirecek. Folkart kalitesi ve güvencesini arkasına alan LİVAHOME, şehrin cazip bir noktasında karlı bir yatırım yapmak isteyen herkes için benzersiz bir fırsat sunuyor. Geçtiğimiz Aralık ayında temeli atılan LİVAHOME Projesi, geleceğine değer katmak isteyenlerin adresi olacak.  

BÜYÜK DÖNÜŞÜMÜN İLK ADIMI
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Karabağlar ilçesi Uzundere Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi için ilk etapta 9 blok inşa edilecek. Kentsel dönüşüm projesinin ilk ayağı 2018 yılının Ağustos ayında tamamlanacak.  Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin inşa edeceği sosyal donatıları ile dikkat çekecek. Bölgedeki dönüşüm çalışmaları kapsamında bölge; ticaret, ofis ve otel kompleksinin yanı sıra gençlik merkezi,  buz pisti,  yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol, futbol sahaları, tenis kortu içeren spor ve eğitim ağırlıklı bir spor kompleksi, sosyal ve kültürel merkezler, pazar alanı, otopark alanları ve yeşil alanlardan oluşan bir çekim merkezi haline gelecek.
GELİŞEN İZMİR, DEĞER KAZANDIRAN İZMİR
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir-İstanbul Otoyolu, İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi gibi büyük ulaşım projelerinin İzmir’e ciddi artılar katacağını belirterek, İzmir’in son yıllarda büyük bir değişim içinde olduğunu söyledi. Şehire yapılan büyük ölçekli yatırımlar ve hayata geçmesi beklenen yepyeni projelerle İzmir’in önemli bir marka kent olma yolunda ilerlediğini dile getiren Sancak, İzmir’deki konut fiyatlarının İstanbul, Ankara gibi birçok ile göre çok daha avantajlı olduğuna dikkat çekti.

İzmir’in gayrimenkul sektöründeki avantajlarını özellikle kentsel dönüşüm projeleri ile öne çıkartacağını vurgulayan Sancak, Folkart olarak kentsel dönüşüm projelerinde önemli bir aktör olacaklarını ifade etti. Sancak, “Öncelikle İzmir, ardından İstanbul’daki kentsel dönüşüm projelerine imza atmak istiyoruz. İzmir’de 315 bin dönüştürülecek yapı var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi etap etap çalışmalara başladı. Belediyenin Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için açtığı ihaleyi kazandık. Yeni markamızla kentsel dönüşümde çok önemli, örnek bir projeye imza atacağız. Bu projeyi, aynı zamanda önemli bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz” dedi.

Uzundere’de LİVAHOME adını verdikleri projenin bölgenin dönüşümü için önemli bir adım olacağını ifade eden Sancak, özellikle ilk projede ticari hedefi küçültüp, kente katkı getirebilmek amacıyla, kentsel dönüşümde örnek olacak bir yaklaşım sergilediklerini söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv