Lodi’ye sürpriz doğum günü

  • 0
  • 1.088
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Festivalimuhteşem bir konserle başladı. Karşıyaka sahilinde gerçekleşen kortej yürüyüşüile festivalin startını veren Karşıyakalılar, Bostanlı Rekreasyon Alanı’ndakiYonca Lodi konserinde ise doyasıya eğlendi. Gecenin sürprizi ise, KarşıyakaBelediye Başkanı Cevat Durak’tan geldi. Başkan Durak, Lodi’nin doğum gününü,sahnede pasta keserek kutladı.
 
18-20 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olanKarşıyaka Festivali, Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı’ndan Bostanlı RekreasyonAlanı’na kadar süren kortej yürüyüşü ile başladı. Karşıyaka’nın yeni KaymakamıSadettin Yücel’in de katıldığı kortejde, Belediye Başkanı Cevat Durak ve eşiBirsen Durak, vatandaşlarla birlikte 10. Yıl Marşı eşliğinde yürüdü.

Vatandaşların evlerinden alkışlarla destek verdiği kortej,konser alanına ulaştığında ise coşku ikiye katlandı. Festival alanını dolduranbinlerce Karşıyakalı, pop müziğin ünlü ismi Yonca Lodi’nin şarkılarıylaunutulmaz bir gece geçirdi.

Karşıyakalılarla birlikte coşkuyla şarkılarını söyleyenLodi’yi bir de sürpriz bekliyordu. Sahneye gelen Karşıyaka Belediye BaşkanıCevat Durak, sanatçının doğum gününü pasta keserek kutladı. Sürpriz karşısındaşaşkınlığını gizleyemeyen Yonca Lodi, Başkan Durak’a teşekkür ederek, “Bugün okadar çok pasta kestim ki; ama en özeli bu oldu” diye duygularını dile getirdi.

3 gün sürecek olan Karşıyaka Festivali’nde, 19 Eylül’deHarem Seraglio Dans Gurubu’nun gösterisi, 20 Eylül’de ise, Zülfü Livanelikonseri yer alacak. Bostanlı Rekreasyon Alanı’ndaki konser ve gösterilersaat:21.00’de başlayacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv