Lösev'in 20. yıl konserinde Zülfü Livaneli Şarkıları

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı 20 yıldır lösemili-kanserli çocukların tedavisine destek oluyor, onların kansere karşı verdiği savaşı kazanabilmeleri için çaba gösteriyor.

  • 0
  • 282
Lösev'in 20. yıl konserinde Zülfü Livaneli Şarkıları
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı 20 yıldır lösemili-kanserli çocukların tedavisine destek oluyor, onların kansere karşı verdiği savaşı kazanabilmeleri için çaba gösteriyor. LÖSEV, milyonlarca gönül dostu, destekçisi sayesinde 20 yılda binlerce çocuğun hayata bağlayarak ulusal ve uluslararası platformda da örnek bir sivil toplum kuruluşu olmaya devam ediyor.

5 Kasım 2018 Pazartesi günü Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde 20. yılını muhteşem bir konserle kutlayan LÖSEV, değerli Şef Rengim GÖKMEN eşliğinde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, değerli solist Teyfik RODOS ve kıymetli sanatçı Zülfü LİVANELİ’nin katılımıyla gönül dostlarına müzik ziyafeti yaşattı.

Şef Rengim Gökmen yönetiminde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’nın Livaneli şarkılarını yorumladığı unutulmaz gecenin en özel sürprizi ise Zülfü LİVANELİ’ye, tedavi süreci tamamlanmış lösemili çocuklardan oluşan LÖSEV Çocuk Korosu’nun da eşlik etmesi oldu.

Zorlu mücadelelerini zaferle tamamlayan ve tedavisi devam eden kardeşleri için sahneye çıkan zorlu kahraman çocuklar, Livaneli şarkılarını değerli orkestra ve sanatçıların destekleriyle coşkuyla söylediler.

LÖSEV yetkilileri, vakfa kayıtlı ailelerine, bağışçılarına, gönüllülerine, tüm kıymetli destekçilerine bu özel gecede 20 yıllık büyük LÖSEV ailesinin gücünü bir kez daha vurguladıkları için teşekkürlerini ilettiler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Kuruluş yıldönümüne özel

Arşiv