Mahalle ziyaretleri yatırıma dönüşüyor

  • 0
  • 453
Mahalle ziyaretleri yatırıma dönüşüyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın gelenek haline getirdiği mahalle ziyaretleri, vatandaşların istekleri doğrultusunda yatırımlara dönüşüyor. Başkan Olgun Atila, 3 ayrı noktada otopark düzenlemesinin yapıldığı Evka-4’te Muhtar Süleyman Ferah ile yeni hizmetleri planlamak için inceleme yaptı

Göreve geldiği günden bu yana mahallelerdeki sorunları yerinde görüp vatandaşların beklenti ve şikayetlerini birebir dinlemeyi tercih eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Evka-4 Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürdü. Daha önce vatandaşların istekleri üzerine, 1021/1 ve 1027 sokaklar ile İsa Yusuf Alptekin Caddesi 14 numara önünde toplam 6 bin metrekarelik otopark düzenlemesi yapıldı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Evka-4 Mahallesi Muhtarı Süleyman Ferah ile tekrar biraraya geldi. Mahallelinin beklentilerini ve isteklerini Muhtar Ferah’tan dinleyerek yerinde incelemeler yapan Başkan Atila, “Bornova’nın tüm mahallelerine eşit hizmet götürmek ve vatandaşların öncelikli isteklerini yerine getirmek için çalışıyoruz. Bu nedenle muhtarlarımızla sık sık biraraya geliyoruz. Yatırım ve çalışma programımızı vatandaşlarımızın en çok istediği işleri belirleyerek yapıyoruz” dedi. Evka-4’te otoparka olan ihtiyacın gündeme gelmesi üzerine hemen üç ayrı noktada düzenleme yaptıklarını belirten Başkan Atila, “Şimdi de muhtarımızla yaptığımız incelemeler neticesinde yeni çalışmalarımızı yapacağız” diye konuştu.

Evka-4 Mahallesi Muhtarı Süleyman Ferah da Başkan Olgun Atila’nın istekleriyle yakından ilgilendiğini ve sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, “Başkanımız sık sık mahallemize geliyor, çalışma yapılabilecek alanları birlikte inceliyoruz. Bu çalışma sistemiyle öncelik sırasına göre hizmetler geliyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz”dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv