Mahşer-i Cümbüş’le kahkaha fırtınası

  • 0
  • 657
Mahşer-i Cümbüş’le kahkaha fırtınası
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Doğaçlama tiyatronun öncülerinden Mahşer-i Cümbüş tiyatro topluluğu Gaziemirli seyirciyle buluştu. Doğaçlama oyunlarına seyirciyi de dahil eden topluluk, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olarak kabul edilen Mahşer-i Cümbüş, Gaziemir Belediyesi’nin konuğu olarak Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne aldı.  Yeni sezonun ilk oyununu Gaziemir’de Nazım Hikmet Sahnesi’nde oynayan Mahşer-i Cümbüş’e tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi. Tiyatro Sporu gösterileriyle seyirciyi kahkaha boğan topluluğu belediye meclis üyeleri, Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği Başkanı Birsen Şenol ve salonu hınca hınç dolduran çok sayıda Gaziemirli izledi.

Belirli bir konuya bağlı kalmaksızın, izleyicilerin belirlediği konular üzerinden doğaçlama oyun sergileyen Mahşer-i Cümbüş renkli oyunlarıyla seyirciyi kahkahaya boğdu. Konu başlıklarıyla sahneye konacak oyunun konusunu belirleyen seyirci, sahneye çıkarak skeçlerde rol alma şansı da yakaladı. Birbirinden renkli ve eğlenceli skeçlerin sonunda sahneye çıkan Belediye Meclis Üyesi Şenay Çavdar, Mahşer-i Cümbüş oyuncularına hediye verdi, teşekkür etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv