maNga, Forum Bornova’ya geliyor

  • 0
  • 831
Yazı Boyutu:

Türkiye’ninen sevilen müzik gruplarından maNga, ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesinin finalinde konser vermek ve projenin İzmir ayağının birincisini açıklamak üzere 30 Haziran’da Forum Bornova’yageliyor. İzmir’in sesi, maNga ile aynı sahneyi paylaşıyor!

Gençlerin sevgilisi maNga, yaz boyunca Türkiye’nin dört biryanındaki Forum Alışveriş Merkezleri’nde devam edecek ‘İşte Şimdi Sahne Senin’projesi kapsamında Forum Bornova ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor.30 Haziran Pazar günü saat 19.30’daForum Bornova’da gerçekleşecek konserde hayranlarıyla buluşacak olanmaNga, en sevilen şarkılarını seslendirerek İzmirlilere unutulmaz saatleryaşatacak.

‘İşteŞimdi Sahne Senin’ birincisini maNga açıklayacak!
Forum Bornova’da 9 günsüreyle kurulan özel stüdyoya gelerek profesyonel bir tonmayster eşliğindeperformanslarını kaydettirecek olan ziyaretçiler arasından usta müzisyen vearanjör İskender Paydaş’ın seçtiği İzmir’in sesi, maNga tarafından konsersırasında açıklanacak.‘İşte Şimdi Sahne Senin’birincisi, aynı sahneyi paylaşacağı maNga ile binlerce hayranının önünde düetyapacak. Sonrasında ise maNga, Forum Bornova ziyaretçilerine muhteşem birkonser verecek.Üstelik 19-27 Haziran tarihleri arasında Forum Bornova Facebooksayfasındaki uygulamaya katılanlar arasından belirlenecek 10 kişi konseröncesinde maNga ile buluşma fırsatı yakalayacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv