MARBLE'DA hazırlıklar tamam

Mermer, Doğaltaş Teknolojileri sektörünün gözbebeği Olan 23. MARBLE-Uluslararası Doğaltaş A.Ş. A.Ş. Teknolojileri Fuarı'nda sergilenecek blokların ilk partisi fuarizmir'e geldi.

  • 0
  • 594
MARBLE'DA hazırlıklar tamam
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Mermer, Doğaltaş Teknolojileri sektörünün gözbebeği Olan 23. MARBLE-Uluslararası Doğaltaş A.Ş. A.Ş. Teknolojileri Fuarı'nda sergilenecek blokların ilk partisi fuarizmir'e geldi.

"Oniks'ten 'Burdur beji'ne' emprador'dan 'Elazığ vişne'ye' Kemalpaşa Beyazı'ndan 'traverten'e Kadar Ülkemizin Eşsiz Doğaltaş örnekleri fuar süresince sergilenecek.
İzmir Büyükşehir Belediyesi A.Ş. İZFAŞ Tarafından 22-25 Mart 2017 tarihleri Arasında 23. kez düzenlenecek Olan MERMER Furaı'nın stantları da kurulmaya başlandı. Afyon, Denizli, Burdur, Sivas, Elazığ, Bilecik, Marmara Bölgesi'nden gelen tonlarca ağırlıktaki bloklar, alana İndirildi ettik.

25 BİN TON BLOK DOĞALTAŞ
Ilk yüklemede, onun biri Ortalama on iki ton ağırlığındaki Yaklasik 650 blok Doğaltaş sergilenmek Üzere Alanda Yerini aldı.
139 bin metrekarelik fuarizmir'in Açık Kapalı sergi alanının kullanılacağı fuarda ettik, 25 bin ton Doğaltaş sergilenecek Yaklasik. Sektörün Yoğun talebiyle karşılanan fuar, Geçtiğimiz Yila Göre blok Alanında bin metrekarelik Büyüme sağladı.
Türk mermer, Doğaltaş ettik Teknolojileri sektörünün en önemli Diğer ihracat kapısı Durumuna gelen fuar, Ülkemizin Eşsiz mermer örnekleri ile oğlu teknoloji ürünlerini de biraraya getirecek.

Doğaltaş SEKTÖRÜNDE d ünyanın en önemli Diğer ilk üç mermer fuarından biri Olan MERMER, Geçtiğimiz yıl 139 bin metrekare Alanda düzenlendi. Uluslararası FUARLAR Birliği (UFI) üyesi Olan fuar, Geçtiğimiz yıl 32 Farklı ülkeden 193'ü yabancı Toplam 6 bin 226'sı yabancı 45 bin 798 ziyaretçiyi ağırladı ettik katılımcıyı 1103. Bu yıl Fuara Amerika, Çin, Hindistan, Avusturalya, İran ziyaretinde İtalya ilk Başta olmak Üzere 68 ülkeden profesyonel ziyaretçinin gelmesi ivme yakalaması bekleniyor.

MİLYONLARCA DOLAR KATKI SAĞLIYOR
Dünya Doğaltaş sektörünün önemli Diğer temsilcilerini ağırlayan MERMER-Uluslararası Doğaltaş Teknolojileri Fuarı'na yil 85 Geçtiğimiz ettik ülkeden gelen profesyonel Ziyaretçi, Yoğun iş görüşmelerinde Bulundu. Profesyonel alıcılar, imzaladıkları iş anlaşmalarının yanı Sıra İzmir çevresinin ticari Hayatına da Yaklasik yüz milyon dolar Katkı sağladı ettik.
Konaklamadan, ulaştırmaya; yiyecek içecek hizmetinden, Hizmet sektörüne dek Geniş Bir yelpazeyi de hareketlendiren fuar, İzmir alıcıların yabancı ettik çevresini tanımasına da imkan sağladı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

Arşiv