Margaux Restaurant'ın menüsü yenilendi

  • 0
  • 17.295
Margaux Restaurant'ın menüsü yenilendi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir'in en kalitelive yaratıcı lezzetlerini tadabileceğiniz Margaux Restaurant, yenilenen menüsüile yine benzersiz seçenekler sunuyor.   Yepyeni tatların farklı sunumlarla bir araya geldiği Margaux, yenilenenmenüsü ile lezzetli sohbetlerin ve buluşmaların değişmeyen adresi olmaya devamediyor. Türk ve dünya mutfaklarından spesiyallerin sunulduğu yeni menüde, herdamak tadına uygun bir seçenek bulunuyor. Executive Sous Şef Murat Yıldız'ındeneyimlerini ve yaratıcılığını aktardığı yeni menüde, tuna carpaccio, baklavahamurunda kuzu bonfilesi, risotto porcini, dana yanağı, limonlu hardallı babytavuk, deniz levrek filetosu gibi her zevke ve damağa hitap edecek lezzetlerkeşfedilmeyi bekliyor.

 

"SağlıklıYaşa" Menüsü

Formuna dikkat edenler için başlatılan "SağlıklıYaşa" mutfak konsepti de yeni menüdeki yerini aldı. Ürünlerin gerçektadını ortaya çıkarmak üzere tasarlanmış "Sağlıklı Yaşa" menüsü,vücut dengesini korumaya da yardımcı olan yaratıcı ve leziz örneklersunuyor.  Yeşil kuşkonmaz salatasından sebzeratatouille çorbasına, ıspanaklı taglioliniden organik pilice kadar pek çoklezzet, taze ve besleyici tatlar ön plana çıkarılarak yeniden yorumlanıyor.

 

İş yoğunluğunun tam ortasında ya da sonrasında hem seçkintatlar denemek, hem de huzur verecek bir ortamda bulunmak için,  Margaux Restaurant’ın mutfağından çıkan lezizspesiyaller ile öğle aralarınızı keyifli bir molaya çevirebilir; akşamyemeklerinizi sevdikleriniz ile birlikte bir ziyafete dönüştürebilirsiniz.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv