Mazhar Zorlu Halı Futbol turnuvası başladı

  • 0
  • 722
Mazhar Zorlu Halı Futbol turnuvası başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu yıl 10.su düzenlenen Mazhar Zorlu Halı Futbol turnuvasıgeçtiğimiz günlerde   Vizyon sportesislerinde birçok sporseverin  yanısıra Bornova  Belediye Başkanı Olgun ATİLA nın katılımı ile gerçekleşen  açılış töreni ile  başladı.

Bornova Belediye Başkanının yaptığı  açılış konuşması sonrasında yaptığı başlamavuruşu ile oynanan ilk maçta Altınordu Karşıyaka U 11 takımını 7-1 mağlup etti.

Kulüplerin U 11 takımlarının minik sporcuları,teknik heyetive çok sayıda minik sporcunun veli ve yakınlarının  katılımı ile gerçekleşen açılış töreninde10.yıl pastası kesildi.Altınordu Kulübünün “Mazhar Zorlu yu özlemle anıyoruzpankartı ile ,Karşıyaka kulübünün minik sporcularının Mazhar Zorlu maskesi ilesahaya çıkması turnuva  açılışına  anlam kattı.

Çok sayıda sporseverin ve velinin izlediği ilk günmaçlarında alınan sonuçlar söyle oluştu.   İlk hafta maçları sonunda U 11 minik grubunda Altınordu,Şirketler de A grubunda  Cevher Döküm,Bgrubunda Medikal park,C grubunda Movenbick Otel, D grubunda TEBAŞ tekstil ,  Firmalar grubunda ise Çigli Belediyesi,Goy goyspor,Kardelenjil ayakkabı ,ve Kızılca Halı saha lider tamamladı.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv