Mazhar Zorlu'nun adı Bornova'da yaşatılıyor

  • 0
  • 918
Mazhar Zorlu'nun adı Bornova'da yaşatılıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Futbol Federasyonu'nun İzmirli ilk başkanı, Türk futbol ve iş dünyasının efsane ismi Mazhar Zorlu anısına düzenlenen 10. Mazhar Zorlu Ligi'nin ödül töreni, Bornova Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapıldı. Turnuvanın başlama vuruşunu da yapan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Mazhar Zorlu gibi efsane bir isim adına düzenlenen organizasyonun Bornova'da olmasının gurur ve onur vesilesi olduğunu söyledi

Bornova Belediyesi Nikah Salonu'ndaki tören, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Futbol Federasyonu eski Başkanı Mahmut Özgener, Altay'ın Yüksek Divan Kurulu eski Başkanı Kemal Zorlu ile Nevzat Güzelırmak, Şaban Acarbay, Şakir Kuruş gibi futbol dünyasının önemli simge isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Bornova Vizyon Spor Tesisleri'ndeki turnuvanın başlama vuruşunu da yapan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Mazhar Zorlu gibi efsane bir isim adına düzenlenen organizasyonun Bornova'da düzenlenmesinin kendisi için bir gurur ve onur olduğunu söyledi. Atila, "Bu tip organizasyonlar, Mazhar Zorlu gibi değerli büyüklerimizin isimlerinin yaşatılması ve gelecek nesillere örnek kişilikler olarak tanıtılması açısında çok önemli" dedi.

Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür eden Futbol Federasyonu ve Altay eski Başkanı Mahmut Özgener, "Mazhar Amcayı kelimelerle anlatmak çok zor. Şunu söyleyebilirim ki; Ben çok şanslı bir insanım. Onunla aynı koltuklarda oturmak bir şereftir. Bunu yaşadığım için çok mutluyum" dedi.

Mazhar Zorlu'nun oğlu Altay Yüksek Divan Kurulu eski Başkanı Kemal Zorlu ise böylesi bir etkinliğin yapılması ve böylesi güzel sözler duymasının bir evlat için en büyük onur olduğunu söyledi. Ödül töreninde söz alan diğer konuşmacılar da Mazhar Zorlu'nu örnek bir insan olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından 59 takımın katılımıyla gerçekleşen ve 165 müsabakanın oynandığı turnuvanın ödül töreni yapıldı. Şirketler ve U11 yaş gruplarında Şampiyon olan Bucaspor, Dalan Kimya,Sofra Ketçap Yide Örme ile dereceye diğer giren takımlar, gol kralları ve en centilmen oyunculara kupa ve madalyaları verildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv