Medical Park Kalitesini Taçlandırdı

Medical Park İzmir Hastanesi EFQM Avrupa  Kalite Yönetimi Vakfının Türkiye Temsilcisi KALDER’in değerlendirmesi sonucu Ege Bölgesi Mükemmellik Büyük Ödülüne layık görüldü.

  • 0
  • 852
Medical Park Kalitesini Taçlandırdı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Medical Park İzmir Hastanesi EFQM Avrupa  Kalite Yönetimi Vakfının Türkiye Temsilcisi KALDER’in değerlendirmesi sonucu Ege Bölgesi Mükemmellik Büyük Ödülüne layık görüldü.   
Türkiye Kalite Derneği (KALDER)  İzmir Şubesi'nin bu yıl 18'incisini gerçekleştirdiği Değişim 4.0. temasının işlendiği Mükemmelliği Arayış Sempozyumu (MAS) sona erdi. Sempozyumun sona ermesinin ardından yerel kalite ödülleri de sahiplerini buldu. 
 
İzmir Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen ödül törenin geçtiğimiz yıl mükemmellikte 4 Yıldız Yetkinlik Belgesine layık görülen Medical Park İzmir Hastanesi, bu yıl Mükemmellikte 5 yıldızdan daha büyük bir başarıyı dile getiren Mükemmellik Büyük Ödülüne  layık görülerek kalitesini taçlandırdı.
 
Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba’ya, ödülü Kalder Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Çömden takdim etti. 
 
Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, belgenin kendilerine verilmesini değerlendirerek, "Günümüz dünyasında,Biz dahil tüm kurumlar,sürdürülebilir başarıyı ancak standart hizmetlerin üzerine koyabillecekleri farklılıkla sağlayabilirler ki bunun yöntemi de kalite yönetim sistemlerini tüm seksiyonlarında tam anlamı ile faaliyete geçirmektir. Sağlık hizmetlerinde kalite farklılığını yaratacak sistemleri uygulayarak, vizyonumuz ve  hedeflerimizle örtüşen çalışmaların Hastanemizin uluslararası standartların üzerinde  Halkımıza hizmet vermesinde,önümüze ışık tuttuğunun bilincindeyiz. Hasta, çalışan güvenliği, hasta memnuniyeti ve çalışan memnuniyeti ile nitelikli, güvenilir sağlık hizmeti sunma gayretimizi "Beşi Bir Arada" ismiyle hazırladığımız kalite çalışmalarıyla sürdürüyoruz.EFQM’in Hastanemize verdiği bu ödül, Bizleri onurlandırdı ve gelecekte yapacağımız çalışmalar için ilham verdi. " dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Mamografi Eşliğinde Biyopsi

Duygusal travma, ‘Kırık Kalp Sendromu’na neden olabilir!

63 yaşında yeni nefesine kavuştu!

Parkinson’ hastalarının tedavisi tek bir merkezde!

Her ikrama ‘evet’ demeyin

Arşiv