Medyaya Ege’den 354 idealist iletişimci daha

  • 0
  • 830
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi(EÜ) İletişimFakültesi  bu yıl MÖTBE’de düzenlenenmuhteşem bir törenle 2012-2013 eğitim yılı mezunlarını verdi. Çok sayıda akademisyeninyanı sıra, veliler de bu mutlu günde öğrencileri yanlız bırakmadı. DekanProf.Dr.Müge Elden’in, fakültenin en yaşlı öğrencisi Hakkı Ülkü’yü (67) dansakaldırarak, onunla dans etmesi tüm öğrenci ve velilerinin coşkulu alkışlarınıaldı. E.Ü İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü’nün ilk mezunlarıyla birlikte42 dönemde 354 genci meslek hayatına uğurladı.

Açılış konuşmasını yapan  İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. MügeElden: “1968 yılında başlayan yolculuğumuzun yeni bir adımındayız. Bu mutlu gündeiletişim fakültesinin emekle yetiştirdiği, etik değerlere sahip çıkan,birbirinden başarılı genç iletişimcilerini hayata uğurlamaktan büyük mutlulukduyuyoruz Eminiz ki her bir öğrencimiz yarın, kendi alanlarında büyükbaşarılara imza atacaklar. En Büyük övgümüz velilere pırıl pırıl öğrencileribize kazandıran değerli ailelerine şükran borçluyuz. Önlerinde saygıylaeğiliyorum” dedi.  4.00 ortalamaüzerinden 3.97 ile fakülte birincisi olan Mükerrem Önlü     ise; “Bugün hüzünlüyüz çünkü, sizden veüniversitemizden ayrılıyoruz. Bir yandan da mutluyuz çünkü, yeni bir hayataadım atmanın heyecanı içindeyiz. Bu yeni yolculuğumuza başlarken başta çokdeğerli hocalarımız olmak üzere, ailelerimize ve değerli arkadaşlarımıza bizi yanlız bırakmadıkları içinteşekkür ediyoruz. Bize bundan sonra düşen görev ise, basın-medya özgürlüğüiçin çalışmaktır.” diye konuştu.

Ayrıca, bu yıl  kurulan iletişim fakültesi orkestrası “2 NoluAnfi”  verdiği konserle büyük beğenitopladı. Daha sonra yoğun programı nedeniyle törene katılamayan EgeÜniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz’ın tebrik mesajı okundu. Törenfakülte ve kendi bölümlerinde dereceye giren öğrencilere plaket vediplomalarının verilmesi ile son buldu. İZMİR(Ege Ajans/ Feruz Çelik-BurakCoşkun-Necip Arslan)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Arşiv