MEHMET ve CEREN EVLENDİ…

  • 0
  • 4.495
MEHMET ve CEREN EVLENDİ…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Araştırma Görevlisi Mehmet Çağlıyangil ile özel şirkette çalışan Biyolog Ceren Süngüç’ün, ODTÜ (Orta Doğu Teknik Üniversitesi)’de eğitim gördükleri dönemde Eskrim Kulübü’nde başlayan arkadaşlıkları, mutlu sonla noktalandı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Basın Halkla İlişkiler Koordinatörü Semiha Çağlıyangil ve Gazeteci Reşit Çağlıyangil’in Oğulları Mehmet ile İşadamı İlhan - Gül Süngüç’ün Kızları Ceren’in Nikah tanıklıklarını  Kültür eski Bakanı Prof. Dr. Suat Çağlayan, ODTÜ Araştırma Görevlisi Hazal Aydoğdu Kayadelen yaptı.  Nikah Memuru Necla Yelkikalan, Genç Çift’e mutluluklar dilerken, salonda bulunan çok sayıdaki basın mensubunu sahneye davet ederek, nikah cüzdanını hep birlikte geline verdi. Çocuk Doktoru olan Prof. Dr. Suat Çağlayan, Damat Mehmet Çağlıyangil’i henüz 11 günlük bebekken tanıdığını ve bu mutlu gününe tanıklık yapmaktan kıvanç duyduğunu söyledi.
 
Basın mensupları adına söz alan İzmir Gazeteciler Cemiyeti önceki Başkanı Atilla Sertel, Semiha ve Reşit Çağlıyangil’le yıllardır birlikte gazetecilik yaptıklarını, Mehmet’in de basın camiasında büyüdüğünü anlattı.  Genç Çift, balayı için ‘Floransa-Venedik ve Roma’ üçgeninde İtalya’yı seçti.
İlhan- Gül Süngüç, Semiha – Reşit Çağlıyangil
Cande Turay
Türkan- Kenan Özdemir
Metin Şen, Süleyman Oğuz, Tekin Akdoğan
Hazal- Ozan Kayadelen
Seda – Çelik Kadal
Şengül- Faruk, Lütfiye Tuna
Gülay- Uğur İşven
Gökhan- Bengü Yılmaz
Nazan Şahin, İklim Topaloğlu, Semra Marmara, Banu Genç, Serap Ekercan, Esra Fırtına
Pınar- Özgür, Duru, Defne Aslan

İlayda İpek, Nilay Aşkın, Ayça Hızarcı

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Arşiv