Menderes’e modern taksi durakları

  • 0
  • 577
Menderes’e modern taksi durakları
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Menderes Belediyesi tarafından ilçede bulunan taksi duraklarında yenileme çalışması başlatıldı. Çalışma kapsamında ilk taksi durağının açılışı gerçekleşti.

Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki taksi durakları yenileniyor.  Çalışma kapsamında ilk durak vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Hizmete giren Menderes Taksi Durağı’nın açılışını Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ( İESOB ) Zekeriya Mutlu ile birlikte gerçekleştirdi.
  
Ne aldanan olduk ne aldatan

Açılışta konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “ Millete hizmet noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Biz yola çıktığımızda ne aldanan olacağız ne de aldatan olacağız demiştik. İşte bu sözümüzü tutarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Bizim tek gayemiz insanımıza, memleketimize hizmet etmek. Bu amaçla yola çıktık ve geldiğimiz noktada vermiş olduğumuz sözlerimizi tek tek yerine getiriyoruz” dedi.

Bütün projeler yapılacak

9 alanda 99 proje sözü olduğunu hatırlatan Başkan Soylu, “ Göreve geldiğimiz günden itibaren başlattığımız çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz. Geride bıraktığımız süreçte birçok sözümüzü yerine getirdik. Allah izin verirse 5 yıllık sürede vermiş olduğumuz bütün sözleri yerine getireceğiz. Bugün de taksici esnafımıza verdiğimiz sözümüzü tutuyoruz. Onların modern ortamlarda hizmet sunması bizim içinde önemli. Hem Menderesli kardeşlerime hem de ilçemize gelen yerli ve yabancı turistlere iyi bir hizmet vermek adına atmış olduğumuz adım hepimize hayırlı uğurlu olsun “ diye konuştu.

Modern duraklar

İlçedeki bekleme duraklarının da modern hale gelmesi için çalışma yapacaklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “   Farklı projelerle Menderes’e hizmete devam etmeyi sürdüreceğiz.  Bu kapsamda ilçemize modern duraklar da kazandırmak istiyoruz. Yapacağımız duraklarda vatandaşlarımız klimalı ortamlarda araçlarını bekleyecek. Sıcak havalarda serin, soğuk havalarda sıcak duraklarda araçlarını beklemelerini sağlayacağız“ ifadelerini kullandı. İESOB Başkanı Zekeri Mutlu ise, ilçeye kazandırılan modern taksi durağı için Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’ya teşekkür etti. 
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv