Menderes’te Çocuklara Çevre Bilinci

Menderes Belediyesi tarafından çocuklarda çevre bilinci oluşturmak için “Geri Dönüşümün Önemi” adlı etkinlik düzenlendi. Menderes Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yürütülen çevre bilincini arttırmaya yönelik çalışmalar kapsamında “Geri Dönüşümün Önemi” adlı etkinlik Menderes Belediyesi Kütüphanesi’nde gerçekleşti.

  • 0
  • 664
Menderes’te Çocuklara Çevre Bilinci
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 
Menderes Belediyesi tarafından çocuklarda çevre bilinci oluşturmak için “Geri Dönüşümün Önemi” adlı etkinlik düzenlendi.
Menderes Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yürütülen çevre bilincini arttırmaya yönelik çalışmalar kapsamında “Geri Dönüşümün Önemi” adlı etkinlik Menderes Belediyesi Kütüphanesi’nde gerçekleşti.

Periyodik zamanlarda gerçekleştirilen etkinlik kapsamında çocuklara belediye yetkilileri tarafından çevre, temizlik, geri dönüşüm konularında bilgi aktarıldı. Uygulamalı gerçekleşen bilgilendirme çalışması kapsamında çocuklara çevreyi konu alan çeşitli hediyeler de verildi.

Bilinçli nesil temiz çevre
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, çevre konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, “ Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz tarafından çocuklarımız da çevre bilincini arttırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz.  “Geri Dönüşümün Önemi” konulu etkinliğimiz ile çocuklarımız çevreye ve doğaya zararı olan ancak geri dönüşüm ile tekrar kazanımı sağlanan atıklar hakkında bilgilendiriliyor. Bilinçli bir nesil ile temiz bir çevreye sahip olabiliriz. Geri dönüşümün önemini her kesime yayarak daha yaşanabilir çevre elde etmek hepimizin elinde. Bu kapsamda özellikle çocuklarımıza yönelik bilgilendirme çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Arşiv