Menderes’te Mini Araçlı Zabıtalar Devrede

Menderes Belediyesi tarafından kurulan Turizm Zabıtası, yeni alınan mini araç ile daha aktif ve hızlı bir çalışma gerçekleştiriyor.

  • 0
  • 763
Menderes’te Mini Araçlı Zabıtalar Devrede
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Menderes Belediyesi tarafından kurulan Turizm Zabıtası, yeni alınan mini araç ile daha aktif ve hızlı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Menderes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından kurulan ve yaz aylarında sahil bölgesinde faaliyet gösteren Turizm Zabıtası’na mini araç dahil oldu. Mini araç ile Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli sahillerinde denetimlerini gerçekleştiren Turizm Zabıtası denetimlerini daha aktif ve hızlı gerçekleştiriyor.  Türkiye’de ilk kez kurulan Deniz Zabıtası ile uyumlu şekilde çalışan Turizm Zabıtası, yeni araç ile olaylara anında müdahale ediyor.

Etkin rol
Uygulama hakkında bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Turizmde iddialı Menderes için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.   Bu çalışmalar kapsamında ilkleri de hayata geçiriyoruz. Yaz aylarında artan nüfus nedeniyle zabıta ekiplerimiz sahil bölgemizde denetimlerini sıklaştırmış durumda. Bu yoğun çalışma temposu içinde Turizm Zabıtamızın daha verimli çalışmasına olanak sağlamak için mini aracımızı devreye soktuk.   Aracımız sahil bölgemizde olaylara anında müdahale ederken, ekiplerimiz daha aktif ve hızlı bir çalışma gerçekleştirebiliyor. Deniz Zabıtamız ile uyumlu bir şekilde çalışan ekiplerimiz karadan ve denizden olaylarda etkin rol alıyor” dedi.

Vatandaş memnun
Uygulamanın halktan da tam not aldığını kaydeden Başkan Soylu, “ İlk kez hayata geçen uygulamadan vatandaşlarımız da memnun. Mini aracımızdaki ekiplerimiz vatandaşlarımızla daha etkin iletişim halinde.  Yeni uygulamamız ile bölge halkı, esnafımız ve tatilciler daha huzurlu bir yaz sezonu geçiriyor” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv