Mental AritmetikHızlı Okumave İleri Hafıza Teknikleri Programı Devam

  • 0
  • 802
Yazı Boyutu:

Özel İzmir Efes Eğitim Kurumlarında MentalAritmetik-Hızlı Okuma ve İleri Hafıza Teknikleri programı tüm hızıyla sürüyor

2013-2014 eğitim-öğretim yılı başındaduyurusu yapılan, Ağustos ayından başlayarak önce öğretmenlerin daha sonra daöğrencilerin seminerlerle eğitildiği “ Hızlı Okuma ve İleri Hafıza Teknikleri”başlıklı eğitim programı devam ediyor. Ana sınıfından 3. Sınıfa kadar MentalAritmetik,1. Sınıftan 8. Sınıfa kadar da Hızlı Okuma ve İleri Hafıza Teknikleriüzerine düzenli eğitim alan öğrenciler, performanslarını velilerinesergilediler.   

Öğretmenlerin kazandırmakla yükümlü oldukları konular,bilinen yöntemlerle öğrenildikten sonra “ kodlama, çivileme, odalarayerleştirme ya da zihin haritası ” adını verilen çeşitli yöntemlerle öğrencininhafızasında pekiştirilmekte.

Bu amaçla, ders yılı başından itibarenişlenen müfredat konularının kazanımlarını öğrencinin hafızasınayerleştirmesini ve gerektiğinde hatırlamasını sağlayan bu eğitim programınınuygulama aşamalarını, yöntemlerini ve dönütlerini gösteren bir sunumhazırlandı. Kurumun velilere uyguladığı ankete göre, yoğun ilgi gören programöğrencilerin akademik başarılarında etkili oldu ve ders çalışma sürecinirenklendirdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Arşiv