Metropolis Bu Konser ile Tekrar Hayat Buldu

Uluslararası Rotary 2440. Bölge 9.grup kulüplerinin "Köyümüze Rotary Geldi" Projesi kapsamında Metropolis Antik Amfi Tiyatro'da Olten Filarmoni Orkestrası'nın katkılarıyla düzenlediği Vivaldi Dört Mevsim Konseri 650 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

  • 0
  • 354
Metropolis Bu Konser ile Tekrar Hayat Buldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Uluslararası Rotary 2440. Bölge 9.grup kulüplerinin "Köyümüze Rotary Geldi" Projesi kapsamında Metropolis Antik Amfi Tiyatro'da Olten Filarmoni Orkestrası'nın katkılarıyla düzenlediği Vivaldi Dört Mevsim Konseri 650 kişinin katılımıyla gerçekleşti.
 
Rotary 2440. Bölge Federasyonu kulüpleri olan Alsancak, Buca, Dokuz Eylül, Güzelyalı, Kordon ve Varyant Rotary Kulüpleri’nin bir araya gelerek, Torbalı Yeniköy'ü kalkındırma çalışmalarının ikincisini Metropolis Antik Kenti'nde gerçekleştirdi. Tarihi Amfi Tiyatro'daki Olten Filarmoni Orkestrası'nın Vivaldi Dört Mevsim Konseri pek çok sanatseverin ilgi odağı oldu. Konserin açılışında konuşan Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Alaeddin Demircioğlu, "Toplumun en küçük birimine ulaşarak insanlığa dokunulan projeler üretilmesini istemiştik. Yeniköy'de birbiri ardına gelen çalışmalarla amacına fazlasıyla ulaşan bir iş yapılıyor. Bugün de Yeniköy'de sanatın insana dokunan yönüyle bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 
Rotary 2440. Bölge 9. grup kulüpleri Başkanı Nafih Butur ise, Torbalı Yeniköy'ü tanıtmak amacıyla çıkılan yolda gösterilen özveri için tüm kulüplere ve köy halkına teşekkür etti. Butur ayrıca, projenin en başından bu yana destek veren Torbalı Kaymakam'ı Kadir Sertel Otcu, Yeniköy Muhtarı Sabri Süral, Olten Filarmoni Orkestası kurucusu Fatma Olten'e konser öncesi teşekkür plaketi takdim etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv