MEV Koleji Mezunlarını Uğurladı

MEV Koleji Özel Güzelbahçe Anadolu ve Fen Lisesinden mezun olan 66 öğrenci 2 Haziran 2017 tarihinde okul bahçesinde düzenlenen özel bir törenle kep attı.

  • 0
  • 1.446
MEV Koleji Mezunlarını Uğurladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

MEV Koleji Özel Güzelbahçe Anadolu ve Fen Lisesinden mezun olan 66 öğrenci 2 Haziran 2017 tarihinde okul bahçesinde düzenlenen özel bir törenle kep attı.
       
Çok sayıda davetlinin katıldığı törende MEV Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Özçukurlu, MEV Denetim Kurulu Başkanı Aydın Özyar, Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, MEV Koleji Koordinatör Müdürü Murat Zorluer ve MEV Bornova Öğretmenevi Müdürü Muhtar Canda mezunları yalnız bırakmadı.
 
Tören öncesinde, mezun öğrenciler ile okul etkinliklerinden karelerin yansıtıldığı  barkovizyon sunumu yapıldı. Öğrenciler 10. Yıl Nutku eşliğinde topluca merdivenlere yerleştikten sonra saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan törende Anadolu Lisesi mezunları adına konuşmayı Yaren Günay Karababa, Fen Lisesi mezunları adına Doğaç İpekgil yaptı. İki mezun da yaptıkları konuşmada yetişmelerinde büyük emekleri olan ailelerine öğretmenlerine ve okul idarecilerine teşekkür ettiler. 
 
Öğrencilerden sonra söz alan MEV Koleji Özel Güzelbahçe Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan, “Bizlere güvenerek emanet ettiğiniz, canınızdan değerli çocuklarınızı geçen süre içerisinde aynı titizlikle kendinden emin, ne istediğini bilen, bilgili, yaşamı seven yaşatmayı görev bilen sevgi dolu, çağdaş, aydın, Atatürk gençleri olarak milletimize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyor, sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde MEV KOLEJİ mezunları olarak takdim ediyorum. Vakfımıza da bizlere verdiği destek için teşekkür ediyorum.” dedi.
 
MEV Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Özçukurlu da mezunları ve onları yetişmesinde büyük emeği olan veli ve öğretmenleri tebrik etti.  MEV Kolejinin Atatürkçü nesiller yetiştirme misyonuna sonuna kadar bağlı kalacağını belirtti. 
 
Okulu ilk beş dereceyle bitiren öğrencilerin açıklandığı törende Fen Lisesinden Umay Aka birinci, Cansu Yıldırım ikinci, Altan Umut Aka üçüncü, Doğa Ece Güney dördüncü, Zeynep Şanal beşinci oldu. Anadolu Lisesinden ise, Asya Duru birinci, Çisem Çelenoğlu ikinci, Aylin Temiz üçüncü, Irmak Özkara dördüncü, Tuna Derya Yapar beşinci oldu.
 
Okul birincileri isimlerini anı kütüğüne aileleri ile birlikte çaktılar. Tören mezunların okul merdivenlerinde sıralanması, kep atmaları ve birlikte söyledikleri veda şarkılarıyla sona erdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv