Mezunlarımız sanayide ve kalkınmada önemli roller üstlenecek

Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksekokulu 2015- 2016 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

  • 0
  • 771
Mezunlarımız sanayide ve kalkınmada önemli roller üstlenecek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksekokulu 2015- 2016 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni  Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Törene Ege Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hasan Semih Güneş, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı. Etkinlikte ilk olarak okul birincisi ve programların birincileri  sahneye davet edilerek diploma ve  plaketlerini aldı.
 
EMYO Seramik Cam ve Çinicilik Bölümü öğrencisi ve okul birincisi Filiz Sır, yaptığı konuşmada; ailesine, öğretmenlerine, rektöre ve kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Konuşmasını, “Ege Üniversitesi Andı”nı diğer bölüm birincileriyle birlikte okuyarak noktaladı.

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİSİNİZ”
Prof. Dr. Semih Güneş, “Öğrencilerimiz öz güveni yüksek, duyarlı, düşünen ve düşündüğünü ifade edebilen, bilgiye nasıl ulaşabileceğini bilen bireyler olarak yetiştirildi” diye konuştu. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz’a meslek yüksekokuluna verdiği destekten dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Güneş, “Bugün tüm çalışanlarımızla birlikte ülkeye yeni teknikerler kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Sanayide ve ekonomik kalkınmada önemli roller üstleneceksiniz” dedi.

Tören sonunda tüm öğrenciler diplomalarını almak için sahneye davet edildi. Öğrencilerin kep atmasıyla tören sona erdi.  (İZMİR(Ege Ajans/ Gizem Çiçekçioğlu/Mehmet Kaya/Batuhan Aşıktoprak)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv