Miko’ya bahar geldi

  • 0
  • 1.823
Yazı Boyutu:


Miko Cafe’nin geleneksel hale gelen “BaharKokteyli” İzmir kent yaşamının etkin isimlerini biraraya getirdi. Baharıngelişinin kutlandığı kokteylde, tiyatro gösterisi, müzik dinletisi ve açılan fotoğrafsergisi beğeni topladı.  

Kentin sosyo-kültürel hayatında etkin roloynayan Miko Cafe, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri, sanatçılar vepolitikacıların buluşmasına öncülük ederek, İzmir’in geleceği ile ilgili sıcaksohbetlere ev sahipliği yaptı.  Kokteylekatılanlar, seçimlerin İzmir’in kentsel yaşamına da baharı getirmesini temennietti. Ege kültürünün kalbinin attığı yer olan Miko Cafe’nin sahibi CenapTürksavaş, Ege’de baharın bir başka güzel olduğunu belirterek, “İzmirlilere,Ege denizi kokusunda, dalgaların köpüğü kıvamında, asırlık zeytinağacı tadındanice baharlar diliyorum” dedi. 

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nün dekutlandığı kokteylde, Yılmaz Tüzün’ün uyarlayıp, yönettiği, Edip Cansever’in“Bezik Oynayan Kadınlar” eserinden bir pasaj sahneleyen, Öteki Beriki TiyatroTopluluğu , konukların beğenisini topladı. İzmirli Gazetecilerin “Direniş” adlı fotoğraf sergisi dikkat çekti. Kokteyl Trio Sanart’ın dinletisi ile sona erdi.
  Erdal Karademir, Erdoğan Tavukçu
  Feraye Benderli, Yurdanur Ketenci,Serap Akkoç
Mustafa Dal, Nilgün Güney, AliÇeçen
Gülen Önal, Günseli Pişkin
Mehmet-Elif-Nehir Öncel
Tuğba Doğu, Michale Gambato, MalgorzataNowobilsk
Füsun-Murat Canbay, HaticeSapandağ
Nazlı Yatağan, Hasan Topal,Michale-Gambato Malgorzata
Elçin-Cenap Türksavaş
Cemali Kırmızıoğlu
Metin Güner, Alber Dalva
Rodney  Simes
Altuğ Dilmaç
Trio Sanart
Öteki Beriki TiyatroTopluluğu

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv