Milli Takım antrenörleriyle Bostanlıspor tenis eğitim okulu açıldı...

  • 0
  • 607
Milli Takım antrenörleriyle Bostanlıspor tenis eğitim okulu açıldı...
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bostanlıspor, geleceğin tenisçilerini yetiştirmek amacıyla, Tenis Milli Takım antrenörü Yıldıray Çam’ın gözetiminde “Tenis Eğitim Okulu” açtı…

Okulların açılışına kadar hafta içi, okulların açılmasından sonra da hafta içi ve hafta sonu yapılacak olan Bostanlıspor Tenis Eğitim Okulları’nda yetişen ve yarışmacı statüsü kazanmak isteyen yetenekli sporcuları Karşıyaka’ya vereceklerini belirten Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, “Milli Takım antrenörü ve Karşıyaka Tenis Takımlarının Başantrenörü Yıldıray Çam gözetiminde açtığımız tenis eğitim okullarının tek amacı yetenekli sporcuları gün yüzüne çıkarmak ve onlara tenisin temel eğitimini vermek. Bu amaçla güçlü bir antrenör kadrosu oluşturduk. Çalışma programlarını milli takım antrenörleri hazırladı. Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Kortları’nda başlayan eğitim kurslarımıza 6 yaşından itibaren tenisçi adaylarını kabul ediyoruz. Kurslarımız başladı, kayıtlar da devam ediyor” dedi.

Erboy, yine deneyimli antrenörler eşliğinde işadamları, iş kadınları, ev hanımları ve yetişkinlere de gruplar veya bire bir tenis eğitimlerinin de akşam saatlerinde verilmeye başlandığını ifade ederek, bu konuda 0-536-6366385 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabileceğini de sözlerine ekledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv