Miniklerden büyük gösteri

  • 0
  • 712
Yazı Boyutu:

Buca ilçesinde 0-2 yaş grubu için faaliyet gösteren ÖzelElit Çalışır Kreşi’nin minik öğrencileri, yaza merhaba etkinliğindeseslendirdiği şarkılar ve sundukları dans gösterileriyle  aileleri ve izlenlerin beğenisini kazandı.

Hedefimiz ÇocuklarınGelişimine Doğru Katkıyı Koymak
Buca Atlı Spor Kulubü’nde gerçekleşen ‘Yaza MerhabaEtkinliği’nin açılışında konuşan Özel Elit Çalışır Kreşi Sorumlusu MelehatKırbakan, ‘0-2 yaş grubu insan zekasının en çok geliştiği ve en alıcı olduğudönemdir. Bizler kreşimizin tüm çalışanları olarak bizlere emanet edilengeleceğimiz, umutlarımız olan çocuklarımızın gelişiminin doğru yöndeilerlemesine katkı koymak için çalışıyoruz’ dedi.
Konuşmaların ardından en güzel kıyafetleri ve ışıl ışılyüzleriyle ailelerinin ve izleyicilerin karşısına çıkan minikler,ezberledikleri şiirler, şarkılar ve sergiledikleri danslarla ailelerine veizleyicilere hem duygu dolu hem de neşeli anlar yaşattı. İlk kez toplulukkarşısına çıkan 1 buçuk ve 2 yaş grubu öğrencilerinin dansları izleyenlerdenbüyük alkış alırken yine aynı yaş grubunda yer alan öğrencilerin okuduklarışiirler ve şarkılarda başarılı performansları herkesi kendilerine hayranbıraktı.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Arşiv