Miss & Mr Model Of Turkey 2013 Fuar’da Yapılacak

  • 0
  • 1.199
Yazı Boyutu:

Miss & Mr ModelOf Turkey 2013 yarışmasında yarı finale kalan 16 Bayan, 16 Bay model adaylarıile Rönesans Ajans Akif Örük, İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs’ü ziyaretetti.

 

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, “Perşembe günüfuarımızın  açılışını gerçekleştireceğiz. 1954 yılında, 60 yıl önce fuargüzeli bu alanda seçilmiş. Biz de bu yıl böylesi bir olaya ev sahipliği yaparakbir geleneği devam ettirmiş olacağız. Yarışma fuarımıza ayrı bir renk katıyor.Adaylara başarılar diliyorum” dedi.  3 bin 200 kişi arasından seçilip gelen adayları tebrik edenÖrs, fuar modelini merakla beklediğini söyledi.

Fuar modellerinin 2013 ve 2014 yılındaki fuarlarda İZFAŞ’ıtemsil edeceklerini belirten Örs,  adayları birer fuar gönüllüsü olarakgördüğünü sözlerine ekledi.

Miss & Mr Model Of Turkey 2013 yarışması bu yıl 82’nci İzmir Enternasyonal Fuarı etkinlikleri kapsamında Fuar AçıkhavaTiyatrosu’nda organize ediliyor. Yarışma kapsamında 1 bayan ve 1 erkekyarışmacı “Fuar Modeli” olarak seçilecek. Miss & Mr seçilecek olanmodellere İZFAŞ tarafından tablet hediye edilecek.

Miss & Mr Model Of Turkey 2013 yarışmasının gala gecesi 2Eylül Pazartesi günü Kültürpark Fuar Açıkhava Tiyatrosu’nda, saat 21.00’degerçekleştirilecek.

İZFAŞ, Number 1 Tv, Hilton Otel ve Rönesans Ajans işbirliğinde düzenlenecekolan Miss & Mr Model Of Turkey 2013, Rönesans Ajans tarafından 13 yıldırdüzenleniyor.

Yüksel Ak, Esra Eron, Tuğba Karaca, Fatoş Seymen, Tuğba Ünsal, Irmak Atuk,Gökhan Keser, Senem Kuyucuoğlu, Sinem Sülün gibi tescilli güzelleri yetiştirenİzmir; Miss & Mr Model Of Turkey 2013 ile tescillere bir yenisi dahakatacak.

16 – 24 yaş arası bay ve bayanların katıldığı yarışmanın  jürisindeUğurkan Erez, Özge Ulusoy, Tuğba Özay, Volkan Severcan, Ekin Türkmen, HasanYalnızoğlu, Ece Begüm Yücetan, Haldun Altular, Irmak Atuk, Senem Koyucuoğlu,Yakup Biker, Önez Evez,Fatoş Seymen, Emre Erdemoğlu yer alıyor.

 Miss & Mr Model Of Turkey 2013 yarışması düzenlendiği ilk yıldanitibaren ünlü modacı Ertan Kayıtken’in hazırladığı özel kolleksiyonlar ve sanatdanışmanlığıyla, dans koroegrafisi Barış Çunguroğlu’nun dansları ve AkifÖrük’ün koroegrafisiyle hazırlanıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv