Mistral Carrera’da 23 Nisan coşkusu

İzmir’in en modern spor, spa ve fitness merkezlerinden Carrera Mistral, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

  • 0
  • 487
Mistral Carrera’da 23 Nisan coşkusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in en modern spor, spa ve fitness merkezlerinden Carrera Mistral, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Eğlenceli balonlar, trambolin ve animatörler eşliğinde yapılan  eğlenceli oyunlarla çocuklara unutulmaz anlar hediye eden Carrera Mistral, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu konuklarıyla birlikte yaşadı.
 
“Çocuklar geleceğimiz” 
Carrera Mistral olarak başta Kids Club seçeneği olmak üzere çocuklara özel etkinliklere önem verdiklerini belirten Carrera Mistral Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahramaner, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Carrera Mistral olarak özel bir etkinlik yapmak istedik. Geleceğimiz olan çocuklara, çocuk bayramı coşkusunu bir nebze olsun yaşattığımızı düşünüyorum.  Herkesin  bayramını da kutluyorum” diye konuştu. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv