Mobilyacılardan "Fuar İzmir teşekkürü"

İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Hasan Özkoparan ile Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Şimşek, Tuncay Duğan ve eğitim danışmanı Zafer Koç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret ederek sektöre katkıları nedeniyle teşekkür etti.

  • 0
  • 423
Mobilyacılardan
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Hasan Özkoparan ile Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Şimşek, Tuncay Duğan ve eğitim danışmanı Zafer Koç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret ederek sektöre katkıları nedeniyle teşekkür etti. İzmir Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı MODEKO’nun İzmir ekonomisine ve mobilya sektörüne katkılarının büyük olduğunu belirten Özkoparan, fuarın bu hızlı gelişiminde Fuar İzmir’in önemli payı olduğunu söyledi. İzmir’e yurt dışından gelen ziyaretçilerin bu önemli fuar sayesinde kentin mobilya sektörünü yakından tanıma fırsatı bulduğunu kaydeden İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı, özellikle Buca ve Karabağlar’da faaliyet gösteren sanatçıların fuardaki tasarımlarının büyük ilgi gördüğünü söyledi.
Gaziemir'deki Fuar İzmir yatırımı için 340 dönüm alanı kamulaştırdıklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise, "Yüzde 100'ü belediye kaynaklarıyla bir eser ortaya koyduk ve fuarcılık şirketimiz İZFAŞ’a teslim ettik. Şimdi dünyanın sayılı fuarlarına gururla evsahipliği yapıyoruz. Mobilya sektörümüz de bu fuarla çok ciddi bir büyüme yaşayacaktır. Buna yürekten inanıyorum" dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv