Moddo Bulvar

İzmir'de önemli yatırımlar gerçekleştiren Ontan İnşaat, Bornova'da hayata geçireceği 1050 konutluk "Modda Bulvar" projesinin yapımına başladı. Toplam 5 bloktan oluşan ve 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projenin ilk etabı, 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek.

  • 0
  • 1.572
Moddo Bulvar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir'de önemli yatırımlar gerçekleştiren Ontan İnşaat, Bornova'da hayata geçireceği 1050 konutluk "Modda Bulvar" projesinin yapımına başladı. Toplam 5 bloktan oluşan ve 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projenin ilk etabı, 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. 160 bin metrekare inşaat alanının bulunacağı projede konutlar, 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Proje içerisinde bulunan 10 bin metrekare çarşı alanı, bin 100 metrekare akvaryum, bin 500 metrekare spor salonu, bin 700 metrekare bilim müzesi ve 560 metrekarelik sanat merkezi, büyük fark yaratacak. Ayrıca Modda Bulvar projesinden konut sahibi olmak isteyenlere, 48 aya kadar 0.79 faiz oranıyla destek imkanı da sunulacak.
Bornova'da hayata geçirilen Modda Bulvar projesinin tanıtımı, Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem ve arazi sahiplerinin de katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Öktem, Modda Bulvar projesinin detaylarını anlatırken, önümüzdeki dönemde gerçekleştirmek istedikleri projelerle ilgili de bilgi verdi. 
 
KENT İÇİN YARARLI PROJE
Öktem, "Ontan, inşaatın yanı sıra mühendislik ve mimarlık şirketi. Bu özelliğimizi kullanarak daha kapsamlı projeler yapmaya çalışıyoruz. Global bir firma olma hayaliyle, 10 yıl önce yola çıktık. Kent için yararlı projeler üretiyoruz. Modda Bulvar ile de bu yolda bir adım daha atıyoruz. Önümüzdeki sene de yine İzmir'e odaklanacağız. Son dönemde İzmir'in parlaması nedeniyle, diğer iller ve yurtdışındaki hedefleri 2019'a attık. Şu anda İzmir'de 3 proje üzerinde çalışıyoruz. İki tanesi Çınarlı'da, diğeri ise Bornova'da bir ofispark projesi. İzmir son aylarda çok gündemde. İstanbul ile karşılaştırılıyor. İzmir'de olduğumuz için şanslıyız ve mutluyuz. Global bir firma olmayı başarırsak da firmamızın merkezi yine İzmir'de kalacak. İzmir'in avantajlı olduğu birçok nokta var. Kent merkezi gelişiyor" dedi.
 
YENİ CAZIBE MERKEZİ 
Öktem, şöyle devam etti: "Gerek kent yaşantısı gerekse de iklimi ile İzmir'in yeni cazibe merkezi Modda Bulvar olacak. Şehrin yeni gözdesi olacağından şüphemiz yok. Modda Suits ve Modda Bayraklı projelerimizin tamamına yakınının çok hızlı satılması, yeni ve daha kapsamlı bir proje ile yola çıkmamızda en büyük motivasyon kaynağı oldu. Türkiye'deki projelerin dışında Cezayir, Azerbaycan ve Rusya'da yaptığımız taahhüt işleriyle global bir marka olma yönünde hızla ilerleyen bir firmayız. İzmirli bir firmanın yurtdışına açılmasının haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz." 


 
KONUMU ÇOK DEĞERLİ
Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel ise, Modda Bulvar projesinin en değerli özelliğinin lokasyonu olduğunu söyledi. Güzel, 5 bloktan oluşan projenin şehiriçi ve şehirler arası yolların kesişme noktasında bulunduğunu belirtti. Yeni yapılacak metro hattının da projenin önünden geçeceğini belirten Güzel, metro istasyonu ile yeni yapılacak Uçan Yol'un projeye 100 metre mesafede olacağını dile getirdi. Güzel, "Projemize yatırım yapanlar İzmir trafiğine takılmadan, yürüme mesafesindeki metro, otobüs ulaşım imkanlarını kullanarak, rahat ve huzurlu bir yaşam sürebilecek" dedi. 
 





PROJENİN DETAYLARI
Projede, 160 bin metrekare inşaat alanı olacak. Zeminin altında 3 kat otopark bulunacak. Çok ciddi bir zemin iyileştirme çalışması gerçekleştirilecek. Tam 710 kazık çakılacak. 
Projenin tamamı 48 ay içinde bitirilecek. Projedeki konutların metrekare fiyatı 3 bin 500 metrekare olacak. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv