Modeko Mobilya Fuarında Muhteşem Final!

MODEKO 29. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı muhteşem bir final yaptı. Geceli gündüzlü çalışmalarının semeresini katılımcılar 39 saatte fazlasıyla geri aldı. ‘Muhteşem’, ‘Mükemmel’, ‘Süper’ gibi tek kelime ile fuarı değerlendiren MODEKO katılımcıları gelecek yılın fuar katılım sözleşmelerini peş peşe imzaladı.

  • 0
  • 2.037
Modeko Mobilya Fuarında Muhteşem Final!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

MODEKO 29. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı muhteşem bir final yaptı. Geceli gündüzlü çalışmalarının semeresini katılımcılar 39 saatte fazlasıyla geri aldı. ‘Muhteşem’, ‘Mükemmel’, ‘Süper’ gibi tek kelime ile fuarı değerlendiren MODEKO katılımcıları gelecek yılın fuar katılım sözleşmelerini peş peşe imzaladı. Ege Mobilya Sanayicileri Dayanışma Derneği EGEMOB Başkanı Sabri Baltaş, “MODEKO 2018 sektörümüze doping etkisi yaptı. Güçlü yürüyüşümüz devam edecek”dedi.

Katılımcı ve ziyaretçilere, MODEKO 2018’in avantajlı fırsatlarla dolu 5 verimli iş günü sunduğunu vurgulayan Ege Mobilya Sanayicileri Dayanışma Derneği EGEMOB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Baltaş, “Tasarımın dilini çözen, ergonomiyi estetik ile buluşturan, kaliteyle şekillendiren katılımcı arkadaşlarımız MODEKO’dan büyük başarıyla ayrılacaklar. Türkiye ve Dünyanın dört bir yanından mobilya sektör profesyonelleri Fuar İzmir alanına adeta akın ettiler. Alım heyetlerinin kalitesi çok yüksekti. MODEKO katılımcıları sadece fuardan aldıkları siparişleri üretseler sezonu kapatırlar”dedi.

Ege Mobilya Sanayicileri Derneği EMODER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sazboğazoğlu, “Tek kelime ile Süperdi, süperdi, süperdi. Dernek üyelerimiz ve katılımcılarımız olarak çok çalıştık. Çalışmamızın karşılığını dolan sipariş defterlerimizle geri aldık”şeklinde konuştu.

İzmir Ticaret Odası Mobilya Komite Başkanı Erdal Durmuş, “İngiltere başta olmak üzere 4’ü Avrupa ülkesi 7 ülkeye ihracat sözleşmesi yaptım. Yaptığım iş görüşmelerinin kitabını yazarım. Daha ne olsun”dedi. İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Süleyman Avinca, “MODEKO 2018 tek kelime ile muhteşemdi. Aynı anda 21 alım heyetini standımızda ağırlamaya çalıştık. Mimarlarımızdan standımızı 3 kat yapma konusunda görüş istedim”sözleriyle MODEKO Fuarı’nı değerlendirdi.
İnovatif yaklaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Royasis Mobilya’nın genç Genel Koordinatörü Süleyman Çelikkaya, “Nihai tüketicilerimizin tarzına uygun yeni konseptimizle fuarda yer aldık. Zincir mağaza temsilcilerinin ilgi odağı olduk. Tarz ürünleri hesaplı fiyatlara arz ettik. Beklediğimizin de üzeninde talep topladık. Fuar otoparkındaki araçların yüzde 80’i İzmir dışından. Bu da organizasyonun gücünü gösteriyor”dedi.  Rahat Mobilya Genel Müdürü Raşit Yıldırım,“Her zamanki gibi yine MODEKO’nun girişinde yer aldık. Gerçekleştirilen alım heyeti programları ile fuar süresince sektör profesyonelleri stantlarımıza adeta akın etti. Ürünlerimize güvenerek MODEKO’ya geldik. İş hacmi açısından rekor hedefledik. Sipariş defterlerimize bakmadan söyleyecek olursam sanırım rekoru yakaladık”şeklinde konuştu.

25 ülkeye ihracat yapan, fuarda her kesin yanında yer almak istediği INTERSYSTEM Bahçe Mobilyaları firmasının sahibi Yusuf Çekiç, “Direkt 25 endirekt olarak da yaklaşık 60 ülkeye ihracat yapıyoruz. Dev firmamız bir dönem SOS verirken fuara katıldık. SOS sirenlerini susturduk. Yolumuza devam ettik. Geçen yıla göre fuarın kalitesi arttı. Ziyaretçiler bir rüya aleminde dolaşır gibi fuar alanını geziyorlar. Gelecek sene daha da güzel olacak”dedi. Başterziler Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Başterzi, " İç ve dış piyasada aranan bir İzmir markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye’deki bahçe mobilyalarının yüzde 80’i MODEKO’da yer aldı. Muhteşem organizasyon gösteriyor ki gelecek yıl tamamı burada olacaklar”şeklinde konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv