Mövenpick Hotel Izmir’de aşkı gününde yaşayın!

  • 0
  • 557
Mövenpick Hotel Izmir’de aşkı gününde yaşayın!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Mövenpick Hotel Izmir, 14 Şubat’ta “siz ve sevdiğinizi” büyüleyecek şehrin en romantik programını sunuyor.
Sevgililer Günü'nü anlamlı ve unutulmaz kılmak isteyen çiftler için Mövenpick Hotel Izmir'den romantik bir teklif. Aşkı her yönüyle anlatan rüya gibi bir atmosfer, kulağınıza fısıldayan melodiler, sevgilinizle baş başa bir yemek ve Körfez manzarası eşliğinde romantik saatler… Margaux Restaurant, 14 Şubat’ta, aşıkları çok özel bir akşam yemeğine davet ediyor. Başaşçı Murat Yıldız tarafından özenle hazırlanmış özel menü, canlı müzik eşliğinde sizleri bekliyor.

Margaux Restaurant'ta canlı müzik eşliğinde sunulan limitsiz içkili 7 aşamalı sevgililer günü menüsü kişi başı sadece 219 TL, masaj dahil paketimiz ise kişi başı 279 TL.
Mövenpick Hotel Izmir’de Romantizm Gece Boyunca Sürüyor
Mövenpick Hotel Izmir’in şık ve konforlu odalarında özel bir gece geçirmeniz için Sevgililer Günü’nden daha iyi bir nedeniniz olamaz…
Margaux Restaurant’ta baş başa akşam yemeği, güne keyifle başlamanızı sağlayacak açık büfe kahvaltı ve Coral Sağlık Kulübü’nün tüm ayrıcalıklarından ücretsiz yararlanabilme imkanıyla sevgilinizi şımartın.

Mövenpick Hotel Izmir'in sevgililer günü paketi, 2 kişilik romantik akşam yemeği, klasik masaj ve konaklama dahil 773 TL.
Sevgililer Günü programlarıyla ilgili bilgi ve rezervasyon için 0232 488 14 20 ve ya 0232 488 14 25 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv