Mövenpick Hotel İzmir'de geleneksel iftar

  • 0
  • 843
Yazı Boyutu:

Mövenpick Hotelİzmir'in gelenekselleşen iftar daveti Ramazan ayının ilk günü gerçekleşti.Katılımcı sayısının oldukça yüksek olduğu davet, Mövenpick Hotel'in lobisindebulunan Margaux Restaurant'ta yapıldı.

 

Mövenpick Hotel İzmir'in her yıl iş ortakları vemüşterilerini buluşturduğu geleneksel iftar daveti, 9 Temmuz 2013 Salı günügerçekleşti. Margaux Restaurant'ta yaklaşık 80 davetlinin katıldığı geceoldukça renkli geçti.

İftar öncesi fasıl programıyla başlayan gece, zengin açıkbüfe ikramlarıyla devam etti. Executive Chef Barış Torcu ve ekibininhazırladığı Türk ve Osmanlı mutfağının zengin lezzetlerinden oluşan menü dekonuklar tarafından beğeni topladı. 
Medine hurmasından, Anadolu’nun en lezzetli peynirlerine,Kayseri pastırmasından, ev yapımı reçellere kadar zengin iftariyeliklerledonatılan açık büfede; geleneksel Türk ve Arap mezelerinin en güzel örnekleri,Ege’nin gözbebeği zeytinyağlılar ve özenle hazırlanmış yöresel çorbalar,börekler, Saray yemekleri gibi seçme lezzetler yer aldı. Gaziantep’in meşhurbaklavaları, Ramazan sofralarının olmazsa olmazı güllaç ve daha pek çok tatlıçeşidi ise limitsiz meşrubat seçeneğiyle bu ziyafeti renklendirdi. konuklarcanlı fasıl müziği eşliğinde keyifli bir iftar sofrasında buluştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv