Mövenpick Hotel Izmir’de Hatay Lezzetleri Festivali

  • 0
  • 622
Mövenpick Hotel Izmir’de Hatay Lezzetleri Festivali
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türk mutfağının yöresel lezzetlerini İzmirliler ile buluşturan Mövenpick Hotel Izmir’in bu ayki lezzet durağı Hatay. 15-27 Şubat tarihleri arasında Margaux Restaurant’a konuk olacak Antakyalı şefler, yöresel lezzetlerini Mövenpick Hotel Izmir’in mutfağına taşıyacaklar. İki hafta boyunca hazırlanan yöresel tatlar, öğlenleri açık büfe, akşamları ise a la carte olarak sunulacak.  

SunExpress Havayolları’nın sponsor olduğu “Hatay Lezzetleri Festivali”ne katılan konuklardan iki kişi 15-27 Şubat tarihleri arasında her gün, Hatay’a gidiş dönüş uçak bileti kazanacak. Akşamları Margaux Restaurant’a gelerek o ayın konuk mutfağını tercih eden ve #Movenpicksunexpressileucuruyor hashtagi ile facebook, twitter ve instagram’da paylaşım yapanlardan iki kişi, hediye uçak bileti ile Hatay’a uçacak.
 
Antakya’dan gelecek şeflerin spesiyalleri arasında yer alan kağıt kebabı, zahter salatası, tepsi kebabı, oruk kebabı, künefe gibi birbirinden leziz ve daha nice eşsiz tatlar, festival boyunca menüde olacak. Hatay mutfağını bizzat o yörenin şeflerinden tatmak için bu fırsatı kaçırmayın, Margaux Restaurant’a hemen rezervasyon yaptırın.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv