Msc Cruises gemilerine rezervasyonlar başladı!

MSC Cruises, 2016 yılından bu yana ara verdiği Türkiye destinasyonlarına, 2021 Mart ayı itibarıyla İstanbul ve Kuşadası hareketli Ege & Adriyatik programları ile dönüş yapıyor. Arkas Turizm’in de yetkili acenteliğini üstlendiği MSC Cruises turları için satışlar şimdiden başladı.

  • 0
  • 2.364
Msc Cruises gemilerine rezervasyonlar başladı!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

MSC Cruises 2021 yaz sezonunda, yüzen şehir MSC Fantasia gemisiyle Türkiye limanlarına geri dönüyor. Ege&Adriyatik ve Doğu Akdeniz programlarını gerçekleştirecek olan gemi ile hem İstanbul hem de Kuşadası kalkışlı turlar yapacak.

9 Günde 7 Destinasyon
Misafirleri, sadece bir kez bavul açıp yerleştirdikten sonra 9 günde 7 şehir görecekleri bu rotada; Avrupa ve Asya kıtalarının buluştuğu şehir İstanbul, antik Kuşadası, olimpiyatların doğduğu şehir Katakolon, Atina, Pire,  büyüleyici Korfu Adası, İtalya liman kentlerinden Bari ve ayrıca romantik Venedik'i kolayca ziyaret edebilecekleri kuzeydeki Trieste Limanı ile muhteşem bir yolculuk bekliyor.

Yüzen Şehirde Eğlence ve İkramlarla Dolu Dolu Bir Program
9 gece tam pansiyon konaklamaları için 4 farklı kategoriden kabin seçeneği sunan gemide misafirler, her gün ve gece için ayrıca düzenlenen eğlence, şov ve animasyonlarla denizin üstünde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaklar.

Dünyanın Lezzeti ve Eğlencesi Ayağınızın Altında
Özel tasarım lounge barları, şehrin havasını getiren gurme tatları, piano, jazz ve spor barları, video oyun barı ve canlı etkinliklerin yayınlandığı dev ekranlar geminin her yerinde dinlenme ve sohbet imkanları sunarken, Monte Carlo Casinosu, manzaralı liquid diskosu ya da futuristik Broadway tiyatrosu dünya çapında eğlencenin kapılarını aralıyor.

Farklı Lezzetler Tatmak İsteyenlere Özel
Murano camları ve kırmızı halılar ile dekore edilmiş Il Cerchio d’Oro Restaurantı ve El Sombrero Meksika lezzetleri ile misafirleri bekleyen lezzet başkentlerinden farklı seçenekler olarak yerini alıyor.

Her Yaştan Misafire
Tenis, basketbol, mini-golf, koşu alanı,aqua yüzme havuzu kompleksi, spor salonu, Formula 1 simulatörü ve 4D cinema ile dolu, dolu aktivite ve eğlence seçeneklerini içinde bulunduran MSC Fantasia’da,  MSC Aurea Spa ve 18.kat güneşlenme alanı ile yetişkinler için keyif dolu anlar sunarken çocuklar ve gençler kendilerine özel kulüplerde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor.
MSC Yacht Club’ın özel imkanları ise hayallerin ötesinde… 24 saat özel uşak hizmeti, özel lounge ve havuz alanıyla da özel anları unutulmaz kılıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Prıncess Kuşadası'nda

Neopolis heykellerine hayran kaldı.

İzmir’e 2024 için kruvaziyer akını

Yasa teklifi Kendi içinde çelişkilerle dolu ve turizme katkı sağlaması söz konusu değildir.

İzmir Uluslararası Kruvaziyer Hatları Birliği’nde

İzmir’de Turizm Teknolojileri Araştırma Merkezi kurmak istiyoruz

Arşiv