MUHTARDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

  • 0
  • 512
MUHTARDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Mahalle ziyaretlerini tam gaz devam ettiren Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina bu kez , İzkent  Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. İzkent  Mahalle Muhtarı ile yapımı süren projeleri inceleyip, mahallede ihtiyaç duyulan hizmetleri yerinde tespit etti. İzkent Mahalle Muhtarı Ahmet Topaloğlu Başkan Piriştina’yı “ Buca’nın güneşi” olarak tanımlarken, çocukların gösterdiği sevgi seli ise yine görülmeye değerdi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, mahalle ziyaretlerine İzkent Mahallesi ile devam etti. İzkent Mahalle Muhtarı Ahmet Topaloğlu’ndan ihtiyaç ve beklentileri konusunda ayrıntılı bilgi alan Başkan Piriştina, sorunları birim müdürleri ve teknik ekiple birlikte yerinde inceleyip, tespitlerde bulundu. Her hafta periyodik olarak ilçede inceleme ve denetlemelerde bulunan Başkan Piriştina, İzkent’e yapılması planlanan hizmet ve düzenlemelere yönelik mahallelinin de görüşlerini aldı. Vatandaşları tek tek dileyen Başkan Piriştina, sorunların çözülmesi için ilgili birimlere gerekli talimatları verdi.
İncelemelerinde her yaştan Bucalı’nın ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Başkan Piriştina, mahallelerine oyun alanı isteyen çocuklara hem park hem de futbol sahası sözü verdi, hediyeler dağıttı.

Sivil toplum örgütlerinin özelliklede muhtarların başarılarında büyük payı olduğunu vurgulayan Başkan Levent Piriştina, “Eğer biz başarabiliyorsak, eğer vatandaşlarımız başardığımıza inanıyorsa bunun birçok sebebi var. İyi ve çalışkan bir ekip, doğru zamanlamanın yanında,  sivil toplum örgütleri, dernekler ve muhtarlarında büyük önemi var. Mahallenin en önemli mülki amiri muhtar. Onlarla yapılan bu saha tespitleri bizleri doğru yatırım yapmaya, doğru zaman harcamaya, mahallede yaşayan hemşerilerimizin daha mutlu olmasına ve dolayısıyla bizleri başarıya götürüyor” dedi.

İzkent Mahalle Muhtarı Ahmet Topaloğlu ise her türlü sorunlarında yanlarında olan Başkan Piriştina’ya teşekkür etti. 2014 seçimlerinden bu yana Buca’da büyük bir değişim yaşandığını vurgulayan Muhtar Topaloğlu, “Levent Başkanımı Buca’nın değişen bir güneşi olarak görüyoruz. Başkanımızın halkla iç içe olmasından dolayı herkes çok mutlu. Buca’da çok şeyin değişeceğine biz tüm kalbimizle inanıyoruz. Başkanımızla bu yolun bitmeyeceğine de inanıyoruz ve muhtarlar olarak da sonuna kadar arkasındayız, kendisiyle gurur duyuyoruz. Ne zaman bir isteğimiz olsa hiçbir zaman bizi geri çevirmedi. Levent Başkanımla Buca’nın daha güzel ve daha yaşanılır bir şehir olacağına inanıyorum” diye duygularını dile getirdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv