Muhtarlar'ın Karabağlar mutluluğu

  • 0
  • 998
Muhtarlar'ın Karabağlar mutluluğu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

KarabağlarBelediyesi’nin  ilçedeki sorunlara anındaçözüm üretebilmek, muhtarlarla daha güçlü iletişim kurabilmek  amacıyla başlattığı muhtarlar toplantılarınınikincisi Bahçelievler Bölgesinde gerçekleştirildi. Muhtarlar, kısa süredesorunlara anında çözüm bulan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu veekibine teşekkür ederek, “Kısa sürede bizlerle güçlü iletişim kurdunuz.Herhangi bir sorun karşısında  ekibinizanında hizmet üretirken desteğinizi de hep arkamızda hissediyoruz. Olumlu yöndebir değişim yaşıyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde de bu dayanışma Karabağlar’aen iyi hizmeti birlikte sunma adına ciddi fayda sağlayacaktır.” Dediler.

 

Karabağlar Belediyesi tarafından Üçkuyular bölgesindebirincisi düzenlenen bölgesel muhtarlık toplantılarının ikincisi Bahçelievlerbölgesiyle devam etti. Arap Hasan, Basın Sitesi, Bahçelievler, Bahar, Doğanay,Reis, Esenlik ve Vatan mahallesi muhtarlarının katıldığı toplantıya KarabağlarBelediye Başkanı Muhittin Selvitopu, başkan yardımcıları, birim müdürleri tamkadro katılırken, bu bölgeden seçilen CHP’li meclis üyeleri Bülent Torun veHanize Uysal da muhtarları yalnız bırakmadı. 

Karabağlar’a birliktehizmet edeceğiz
Toplantıda bölge muhtarları sorunlarını ve önerilerini paylaşırkenmemnuniyetlerini de dile getirdiler. Başkan Selvitopu’nun kısa bir süre öncegöreve gelmesine rağmen sürekli kendisini yanlarında görmenin mutluluğunuyaşadıklarını belirten muhtarlar bu anlayışın devam etmesi dileğindebulundular. Tek tek söz alarak görüşlerini dile getiren mahalle muhtarları,

“Siz geldiğinizden bu yana güçlü bir iletişim başladı.Desteğinizi daima arkamızda hissediyoruz. Sorunlarımızı aktardığımızda ekiplerhemen gelerek çözüm buluyorlar. Bu kadar kısa sürede başarıya ulaştığınızıdüşünüyoruz. Böyle devam ederse 5 yıl içinde Karabağlar'a en iyi hizmetibirlikte sunma adına önemli adımlar atacağız.” açıklamasında bulundular.

 

Toplantılar 5 yılboyunca devam edecek
Bu toplantıların amacının sorunları karşılıklı görüşmek ve bunlarıntakibini yapmak olduğunun altını çizen Karabağlar Belediye Başkanı MuhittinSelvitopu ise toplantıların 5 yıl boyunca devam edeceğini söyledi.Karabağlar'ın sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten ve sorunlarının kısasürede çözülebilecek sorunlar olduğunu ifade eden Başkan Selvitopu, “Busorunları belediyenin rutin çalışması içinde, ekip arkadaşlarımızla birlikteçözeceğiz. Sizler bizim elimiz, ayağımız, gözümüz ve kulağımızsınız. Sonuçtabizden birer parçasınız. Bu sorunları çözmenin bir yolu da bu türtoplantılardan geçer. 5 yıl boyunca çok uyumlu çalışacağız.” dedi.

 

Ali Fuat Cebesoybölgesi ile devam edecek.
İlçedeki sorunlara çözüm bulmak amacıyla düzenlenen ve muhtarlar tarafındanda büyük beğeni kazanan bölgesel muhtarlık toplantılarının üçüncüsü Ali FuatCebesoy bölgesindeki muhtarlarla devam edecek.

 

2. toplantıya katılan muhtarlar

Basın Sitesi: Berna Artukarslan

Arap Hasan: Hülya Torun

Bahçelievler: Halil Sarıcan

Bahar: Ahmet Cankurtalan

Doğanay: Halil Şenkuzu

Reis: Ali Şen

Esenlik:Zakir Çin

Vatan:Metin Bayrak

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv