Muhteşem Gece Smyrna Park'ta

  • 0
  • 3.540
Yazı Boyutu:

İdea Yapı tarafından İzmir’in en lüks yaşam projesi olarak hayata geçirilen Smyrna Park'ta yaşam başladı. İdea Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Arseven, Smyrna Park Satış ve Pazarlama Direktörü Oğuz Kaan Karer, Syrna Park Evleri'nin reklam yüzü Ayşe Arman ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısın ardından gerçekleşen Kayahan konserinde ise Smyrna Park sahiplerni ve davetliler hoşça vakit geçirdi.

          
Basın toplantısında konuşan İdea Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Arseven, çağlar boyu birçok medeniyete ev sahipliği yapan İzmir'de bir gayrimenkul projesine imza atmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Türkiye'nin gündeminde yeni yeni yer tutmaya başlayan kentsel dönüşüm konusunda öncü bir projeye imza atarak Yeni Kale bölgesinde bir mezbelelik olarak bilinen alanda sağlıksız yaşam koşullarına son verdiklerini anlatan Arseven, "Mülk sahipleri tek kuruş ödemeden konutlara sahip oldu. Ülkemizin hatta dünyanın en güzel şehirleri arasında yer alan İzmir'in Smyrna Park benzeri projelere ihtiyacı var. Biz uyguladığımız metod ve proje ile bu eksikliği giderme yönünde önemli bir iş başardığımıza inanıyoruz" diye konuştu.

YATIRIMLARDA ARTIŞ
EXPO 2020 adaylığının gerçekleşmesi halinde benzeri proje ve yatırımlarda büyük artış yaşanacağını vurgulayan Arseven, inşaa edilen 650 konuttan 433 tanesinin mülk sahiplerine teslim edildiğini belirten .Arseven, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda onay bekleyen İzmir'in yeni kentsel dönüşüm projeleriyle de ilgilendiklerini dile getirdi. Arseven, Kentsel dönüşüm çok önemli. Bu kadar çarpık yapılaşmanın olduğu çok az ülke var. İzmir ise deprem kuşağında yer alması nedeniyle kentsel dönüşüm projeleri açısından çok daha büyük öneme sahip. Bu kapsamda kentte uygunalacak kentsel dönüşüm projleeri ile de ilgineceğiz" dedi. Bu lüks konut projesinde profesyonel site yönetimi ve concierge hizmetlerini ilk kez İzmir’de hayata geçirdiklerini kaydeden Arseven, “Güzel ve şık evlerde oturmak kadar sitede her türlü hizmete bir telefonla ulaşma konforunu da müşterilerimize sağlamak istedik. O yüzden sadece ev değil biz Smyrna Park’ ta çok özel bir yaşam da sunuyoruz” dedi. Mimaride eşsiz tasarımı da göz ardı etmediklerini açıklayan Arseven “En büyük gücümüz jeotermal enerjimiz. 120 konut ve tüm sosyal tesislerimiz hatta havuzumuz jeotermal enerji ile yaşayanlara çevre dostu bir yaşam vaat ediyor” diye konuştu.
ÖDEME SEÇENEKLERİ ÇOK AVANTAJLI
Smyrna Park Satış ve Pazarlama Direktörü Oğuz Kaan Karaer ise benzerlerine ancak lüks otellerde rastlanabilecek kalitede sınırları zorlayan sosyal tesisleri hayata geçirdikleri Smyrna Park projesinde 2500 metrekarelik alanda güneşlenme terası, hem açık hem kapalı havuzu ile Smyrna Park’ta şehrin merkezinde 5 yıldızlı hayat yaşama imkanı sağladıklarını vurguladı. Karaer, Her ayrıntıyı düşündüklerini ve mülk sahiplerinin SPA , özel antrenör hizmeti ile fitness alanı , jakuzi, kuaför, kreş, kuru temizleme ve çok şık cafesi ile sosyal tesislere bir telefon yakınlığında olduğunu kaydetti. 6 bloktan oluşan Smyrna Park’ta 320, 360 ve 380 m2 4+1 daireler ile farklı beğenilere hitap eden konforlu evlere ve kaliteli bir yaşama sahip olmak için 120 aya kadar 0 faiz avantajı ve kişiye özel kampanyalar ile esnek ödeme alternatifleri sunduklarını ifade eden Karaer, "Konut fiyatları ise 900 bin ile 1 milyon 300 bin lira arasında değişiyor. Bu özel kampanya lüks konut sektörü satışında da bir ilk. Bu özel projede yer almak isteyenler bugün startını verdiğimiz kampanya ile peşinatı ve kalan bedeli ne kadar sürede ödeyeceğini söyleyecek biz de kişiye özel faiz ve fiyat indirimi ile onlara Smyrna Park’ın kapılarını açacağız” dedi.

REKLAM YÜZÜ VE SUNUCUSU ARMAN
Öte yandan tarihten günümüze İzmir konseptinde düzenlenen Smyrna Park masal gecesinin sunuculuğunu Ayşe Arman yaptı. Sanatın, tarihin ve o dönemin ambiyansının yaşatıldığı gecede binlerce yıl öncesini anımsatan sütunları sahnede yarattığı görkem, o döneme ait kostümler, antik koro, amazon kızların dans gösterisi konukları tarihte bir yolculuğa çıkardı. Yıllar sonra İzmir’de sahneye çıkan Kayahan ise bu İzmirliler ile hasret giderdi.

SMYRNA PARK'TA NELER VAR
42 bin metrekarelik arazi üzerinde konumlandırılan proje İdea Yapı güvencesiyle inşa edilen en Smyrna Park’ta bütün evlere uzaktan kumanda ile giriliyor. 5 artı 1 ses sistemi, eve girer girmez insan üzerindeki elektriği alan Faraday kafesi topraklama sistemi, tavan tipi klima, astım ve alerjik hastalıklara karşı merkezi elektrikli süpürge sistemi hatta yangın merdivenlerine duman girişini engelleyen yangın basınç sistemi yer alıyor. Akıllı ev otomasyonu ile inşa edilen Smyrna Park projesinde deprem yönetmeliğine uygun, standartların üzerinde dizayn edilmiş betonarme sistemi kullanıldı. Her daire için 2 araçlık otopark, kapalı ve açılabilir havuz, fitness center, Türk hamamı, sauna, masaj odası, kuru temizleme, market, restoran, bay ve bayan kuaför, çocuk oyun alanları ve kreş bulunuyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv