Muhteşem Hediyeler Sahiplerini Buldu!

Babalar günü yaklaşırken; her sene erkeklerin olduğu kadar bayanların da yoğun ilgi gösterdiği tavla turnuvasına bu yıl da ilgi yoğundu.

  • 0
  • 480
Muhteşem Hediyeler Sahiplerini Buldu!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Babalar günü yaklaşırken; her sene erkeklerin olduğu kadar bayanların da yoğun ilgi gösterdiği tavla turnuvasına bu yıl da ilgi yoğundu. Her yıl muhteşem hediyelerin verildiği, hem keyifli hem de çekişmeli gerçekleşen turnuvanın geçtiğimiz yıllarda elde edilen geliri Ege Orman Vakfına bağışlanarak Agora ormanına her yıl yeni fidanlar bağışlanmaktadır. Urla Bademler köyünde bulunan Agora Orman’ı her yıl büyümeye devam etmektedir.
 
Her sene tavla severleri tatlı bir rekabetle buluşturan Agora Geleneksel Babalar Günü Tavla Turnuvası yine muhteşem hediyeler ile sonuçlandı! 12- 15 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen turnuva’nın finali 16 Haziran Cuma günü saat 16.00da A blok fast-food katında gerçekleşti.  İlk 4’e giren başarılı tavlacılar, derece kupalarıyla birlikte birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı da elde ettiler.
 
Turnuvada 1.  olan Memduh Akbay adlı yarışmacı Samsung 40” televizyon, 2. olan İrfan Çoban adlı yarışmacı Samsung J200 4.7” telefon, 3. olan Özgür Candır isimli yarışmacı Samsung’tan SM-T113 7” tablet kazanmıştır.  Ayrıca, turnuva finaline kalan 16 kişiye de Macro Center, Atasay, Marks&Spencer, Panço, Subway, Lufian, Os-ça Kuaför, Yatsan, Kiğılı, Ramsey, Gratis, Caffe Nero, Step Halı, Tiffany&Tomato, Mert Optik, Sephora, Agora sinemaları, Big Chefs, Altın Döner, Friends&Burgers, Gümüşçü, Watsons ve Armağan Oyuncak’tan hediye ve hediye çekleri verildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv