Narlıdere’de 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Narlıdere’de de büyük coşkuyla kutlandı. Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen kutlama programında, öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu.

  • 0
  • 425
Narlıdere’de 19 Mayıs coşkusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Narlıdere’de de büyük coşkuyla kutlandı. Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen kutlama programında, öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu. Kaymakam Süleyman Hurrem Aksoy ve Belediye Başkanı Ali Engin, törene katılan öğrencilerle kucaklaştı.
COŞKULU TÖREN
Törene; Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy, Belediye Başkanı Ali Engin, Garnizon Komutanı Albay Tuncay Pekşen, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Cahide Ahmet Dalyanoğlu Anadolu Lisesi’nin hazırladığı gösteriler sergilendi. Koro ve şiir dinletileri ile halk oyunları ve dans gösterileri alanı dolduranlara keyifli anlar yaşattı. Bayramı doya doya yaşayan gençler, resmi geçit töreninde Atatürk ve Türk Bayrakları taşıdı. Atatürk Heykeline çelenkler kondu.

“19 MAYIS BİR UYANIŞ VE BAŞLANGIÇTIR”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “19 Mayıs Türk milleti için bir başlangıç ve uyanış tarihidir. 100 yıl sonra bile görevimizin ve sorumluluklarımızın farkındayız. Ey Büyük Atatürk, tam 100 yıl önce bizler için yaktığın meşale, sonsuza kadar yolumuzu aydınlatacak. Yılmadan, yorulmadan emanetlerine sahip çıkacağız! Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” dedi.
 
KAYMAKAM AKSOY: “SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Kaymakam Süleyman Hurrem Aksoy da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, törene katılan öğrenci gruplarını selamladı. Kaymakam Aksoy “Milli değerlerimize sonsuza kadar sahip çıkacağız” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Mustafa Turan mali durum tablosunu paylaştı

Bayraklı, halkın belediyesidir!

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Arşiv